Στην Αθήνα η Επιτροπή του ΕΚ που παρακολουθεί το ελληνικό πρόγραμμα

Στην Αθήνα η Επιτροπή του ΕΚ που παρακολουθεί το ελληνικό πρόγραμμα

Οι ευρωβουλευτές θα γίνουν δεκτοί από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην Αθήνα η Επιτροπή του ΕΚ που παρακολουθεί το ελληνικό πρόγραμμα
Πολυμελής αντιπροσωπεία της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που είναι αρμόδια για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος, επισκέπτεται την Αθήνα, αύριο και μεθαύριο, όπου θα έχει σειρά επαφών σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο.

Οι ευρωβουλευτές θα γίνουν δεκτοί από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων και θα έχουν επαφές με κυβερνητικά στελέχη και εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, και οι ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή και Γιώργος Κύρτσος.

Κλείσιμο
Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής ο πρόεδρος της επιτροπής Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι (Ιταλός - Σοσιαλιστές), θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 13.45 στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης