Κρήτη: Αναζητούν αδέλφια για τους πυροβολισμούς στο μπαρ

Κρήτη: Αναζητούν αδέλφια για τους πυροβολισμούς στο μπαρ

Τα στοιχεία ταυτότητας των δυο αδελφών ηλικίας 27 και 25 χρόνων από την περιοχή Χαράκι του Μονοφατσίου είναι γνωστά στις αρχές, που τους αναζητούν παντού αλλά δεν τους έχουν εντοπίσει

Κρήτη: Αναζητούν αδέλφια για τους πυροβολισμούς στο μπαρ
Δυο αδέλφια που αναζητούνται από την Αστυνομία ήταν οι δράστες του τραυματισμού ενός 34χρονου ο οποίος πυροβολήθηκε εν ψυχρώ μέσα σε γνωστό μπαρ της παραλιακής του Ηρακλείου. Δράστες και θύμα είχαν προηγούμενα, αλλά λίγο έλειψε να πληρώσει τη «νύφη» ένας άσχετος θαμώνας που επίσης δέχθηκε σφαίρα!

Τα στοιχεία ταυτότητας των δυο αδελφών ηλικίας 27 και 25 χρόνων από την περιοχή Χαράκι του Μονοφατσίου είναι γνωστά στις αρχές, που τους αναζητούν παντού αλλά δεν τους έχουν εντοπίσει. Όπως λένε οι πληροφορίες, είχαν από χρόνια διαφορές με τον 34χρονο από την Καρκαδιώτισσα που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις για τα τραύματα που του προκάλεσαν στο πόδι, το χέρι και στη μέση. 

Μάλιστα, και ο ίδιος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στο παρελθόν, επειδή είχε πυροβολήσει έναν άλλον άνδρα μέσα σε μπαρ! Ο 36χρονος, που λίγο έλειψε να αποτελέσει «παράπλευρη απώλεια», έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά από τον καταιγισμό πυρών που εξαπέλυσαν τα αδέλφια και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο ίδιο νοσοκομείο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης