Κρήτη: Αρχαία και πέντε κιλά χασίς στη Βιάννο

Κρήτη: Αρχαία και πέντε κιλά χασίς στη Βιάννο

Όπως αποδείχθηκε από όσα βρέθηκαν μέσα σε ένα βαρέλι που ήταν... θαμμένο στο χωράφι, οι Έλληνες δράστες ηλικίας 34 και 52 χρόνων που συνδέονται με συγγενική σχέση είχαν εμπλακεί σε διακίνηση ναρκωτικών

Κρήτη: Αρχαία και πέντε κιλά χασίς στη Βιάννο
«Χτένιζαν» επί ώρες τα χωράφια και τους περιβάλλοντες χώρους γύρω από τα σπίτια συγγενών σε διάφορες περιοχές του Δήμου Βιάννου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και τελικά έβγαλαν... «λαγό», όταν έφτασαν στο αγροτεμάχιο το οποίο χρησιμοποιούν δύο από αυτούς.
 
Όπως αποδείχθηκε από όσα βρέθηκαν μέσα σε ένα βαρέλι που ήταν... θαμμένο στο χωράφι, οι Έλληνες δράστες ηλικίας 34 και 52 χρόνων που συνδέονται με συγγενική σχέση είχαν εμπλακεί σε διακίνηση ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συσκευασίες με συνολικά πέντε κιλά και 617 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
 
Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι συμμετείχαν και σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, καθώς στα σπίτια τους κατασχέθηκαν αμφορείς, δαχτυλίδια και διάφορα άλλα αρχαία αντικείμενα τα οποία παραδόθηκαν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου για να χρονολογηθούν και να αξιολογηθούν. Ακόμη, βρέθηκε και ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε στους δράστες δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων.
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης