Ζευγάρι διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνού στη Σύρο

Ζευγάρι διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνού στη Σύρο

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια του 38χρονου άνδρα και της 40χρονης γυναίκας, βρέθηκαν ένδεκα νάιλον συσκευασίες που περιείχαν αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους δέκα κιλών

Ζευγάρι διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνού στη Σύρο
Οι έρευνες για την διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων λαθραίου καπνού στη Σύρο, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης στα ίχνη ενός ζευγαριού Ελλήνων οι οποίοι συνελήφθησαν με αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις στα σπίτια τους.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια του 38χρονου άνδρα και της 40χρονης γυναίκας, βρέθηκαν ένδεκα νάιλον συσκευασίες που περιείχαν αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους δέκα κιλών, οι οποίες κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των σχετικών επιβαρύνσεων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου με τις κατηγορίες της προμήθειας και κατοχής λαθραίου καπνού με σκοπό την εμπορία.

*** Στον Προμαχώνα, μία 42χρονη Βουλγάρα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης μετά από έλεγχο που έγινε στο όχημα που οδηγούσε ερχόμενη από την πατρίδα της, καθώς στο εσωτερικό του βρέθηκαν 150 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν είχε δηλώσει κατά την είσοδό της στη χώρα. 

Κλείσιμο
Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Προμαχώνα για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, όπως και το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης της λαθρεμπορίας, ενώ η αλλοδαπή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης