Νέα απάτη με «μαϊμού» αγγελία στο Ίντερνετ

Νέα απάτη με «μαϊμού» αγγελία στο Ίντερνετ

Το θύμα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δράστη που είχε αναρτήσει την αγγελία για την πώληση του κινητού και εκείνος κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει 380 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό, ώστε να γίνει η αγοροπωλησία

Νέα απάτη με «μαϊμού» αγγελία στο Ίντερνετ
Δέκα ολόκληρους μήνες αφ’ ότου πλήρωσε για ένα κινητό την αγγελία πώλησης του οποίου εντόπισε σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών του διαδικτύου, το… περιμένει ακόμη ένας 35χρονος Έλληνας που έπεσε θύμα ενός 44χρονου απατεώνα! 

Το θύμα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δράστη που είχε αναρτήσει την αγγελία για την πώληση του κινητού και εκείνος κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει 380 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό, ώστε να γίνει η αγοροπωλησία. Ο 35χρονος κατέθεσε τα χρήματα στις 19 Αυγούστου του 2016, αλλά το κινητό δεν έφτασε ποτές στα χέρια του.

Μετά την καταγγελία που έκανε στην Ασφάλεια της Καβάλας, όπου κατοικεί, χρειάστηκαν πολύμηνες έρευνες ώσπου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του 44χρονου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση για να διαπιστωθεί αν έπεσαν θύματά του και άλλοι επίδοξοι αγοραστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης