Ανήλικοι έκλεβαν σε Καλαμάτα και Πάτρα

Ανήλικοι έκλεβαν σε Καλαμάτα και Πάτρα

Οι νεαροί άδειασαν το ρεζερβουάρ ενός φορτηγού και άντλησαν όλο το πετρέλαιο στην πόλη της Μεσσηνίας

Ανήλικοι έκλεβαν σε Καλαμάτα και Πάτρα
Μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. να εντοπίσουν τους «κυνηγούς» καυσίμων που άδειασαν το ρεζερβουάρ ενός φορτηγού στην Καλαμάτα και άντλησαν όλο το πετρέλαιο. Μεταξύ αυτών ήταν ένας ανήλικος, που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του.

Ο πιτσιρίκος, μαζί με έναν 19χρονο και έναν ακόμη συνεργό τους που δεν έχει ταυτοποιηθεί διέρρηξαν το φορτηγό και «ρούφηξαν» 150 λίτρα πετρελαίου, μέρος του οποίου βρέθηκε όταν συνελήφθησαν και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του οχήματος. Οι δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν ένα όχημα και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, προσήχθησαν στην Ασφάλεια που τους οδήγησε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας μαζί με τον 40χρονο πατέρα του ανηλίκου, που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας του γιου του.

*** Ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 χρόνων συνελήφθη στην περιοχή του Κοτρωνίου στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από το σπίτι ενός 50χρονου στο οποίο είχε τρυπώσει μαζί με έναν άγνωστο ακόμη συνεργό της που αναζητείται. Οι δράστες είχαν αρπάξει χρήματα, μια κάρτα αναλήψεων και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από την τσάντα της 22χρονης κόρης του ιδιοκτήτη. Η 14χρονη προσήχθη στην Ασφάλεια και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας κατηγορούμενη για κλοπή, ενώ σε βάρος των γονέων της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης