Δεκάδες σφαίρες μαζί με μίνι χασισοφυτεία στα Γρεβενά

Δεκάδες σφαίρες μαζί με μίνι χασισοφυτεία στα Γρεβενά

Κατά την διάρκεια έρευνας στην κατοικία του 45χρονου, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε έξι δενδρύλλια κάνναβης ενώ στην κατοχή του είχε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης -Βρέθηκαν και 130 φυσίγγια πυροβόλου όπλου την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει

Δεκάδες σφαίρες μαζί με μίνι χασισοφυτεία στα Γρεβενά
Την εμπλοκή ενός 45χρονου Έλληνα και σε άλλες παρανομίες που έχουν σχέση με κυκλώματα της νύχτας, εκτός από την καλλιέργεια μιας μίνι χασισοφυτείας, εξετάζουν οι άνδρες της Ασφάλειας μετά την σύλληψή του από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στα Γρεβενά.

Κατά την διάρκεια έρευνας στην κατοικία του 45χρονου σε περιοχή των Γρεβενών, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,60 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του είχε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Μαζί με αυτά, όμως, βρέθηκαν και 130 φυσίγγια πυροβόλου όπλου την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ο 45χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Είχαν μαζί τους 7,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια περιοχή της Κοζάνης δυο 41χρονοι Έλληνες κι έτσι συνελήφθησαν. Στο σπίτι του ενός, βρέθηκαν τρία χασισόδεντρα τα οποία καλλιεργούσε και άλλα 4,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης