Ηράκλειο: Έστησαν τσαντίρι στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου

Ηράκλειο: Έστησαν τσαντίρι στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου

Ομάδα Ρομά έχει καταλάβει χώρο δίπλα στον παιδικό σταθμό του ΠΑΓΝΗ - Οι φύλακες της πύλης δείχνουν ανοχή παρά τις διαμαρτυρίες των γονέων - Συγκεντρώθηκαν επειδή είχαν δικούς τους συγγενείς νοσηλευόμενους απαντά ο διοικητής του νοσοκομείου 

Ηράκλειο: Έστησαν τσαντίρι στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου
Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Ομάδα Ρομά έχει καταλάβει χώρο εντός του πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) ακριβώς δίπλα στον παιδικό σταθμό , για 8η ημέρα.  

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που φθάνουν συνεχώς στο cretalive, οι Ρομά μαγειρεύουν και κοιμούνται στο συγκεκριμένο χώρο. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως την περασμένη Παρασκευή άτομο επιτέθηκε λεκτικά σε μητέρα που πήγε να παραλάβει το παιδί της από τον παιδικό ενώ το συμβάν καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ίδιο βράδυ εισέβαλαν μέσα στο χώρο του παιδικού (ενώ φιλοξενούνταν ακόμη νήπια) και ενόχλησαν τη νηπιαγωγό η οποία απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία. 

Οι φύλακες της πύλης δείχνουν ανοχή παρά τις διαμαρτυρίες των γονέων για την ασφάλεια των παιδιών τους .
Κλείσιμο

Καταγγελία θέλει φύλακα του ΠΑΓΝΗ να απάντησε σε διαμαρτυρία μητέρας: «Τι σας ενοχλούν κυρία μου; Έχουν πάει φαντάροι. Αν συμβεί κάτι στα παιδιά τότε το ξαναβλέπουμε». 

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ όπως και το αστυνομικό τμήμα του Αγ. Μύρωνα έχουν ενημερωθεί σχετικά όμως περιορίζονται σε λεκτικές συστάσεις.

Τι απαντά ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ για το ...τσαντίρι


Οι χώροι του ΠΑΓΝΗ διαρκώς επιτηρούνται και ελέγχονται, επισημαίνει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γ. Τασσόπουλος, μετά το δημοσίευμα του Cretalive για το ιδιότυπο ... τσαντίρι που στήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

«Οι εν λόγω συμπολίτες μας προσήλθαν στο χώρο του νοσοκομείου και συγκεντρώθηκαν επειδή είχαν δικούς τους συγγενείς νοσηλευόμενους, φαινόμενο που γενικά παρατηρείται. Ήδη ολοκληρώνεται η αποχώρησή τους από το χώρο του νοσοκομείου.

Οι χώροι του νοσοκομείου συνεχώς επιτηρούνται και ελέγχονται και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να κατασκηνώσει ή να παραμείνει στους χώρους του χωρίς λόγο, όπως έγινε και για τους ανωτέρω από την πρώτη στιγμή και αυτό ισχύει για όλους τους πολίτες. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνονται οι αρμόδιες αρχές».



Πηγή: cretalive.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης