Ξεχειλίζουν οι κάδοι από σκουπίδια και στη Θεσσαλονίκη

Ξεχειλίζουν οι κάδοι από σκουπίδια και στη Θεσσαλονίκη

Οι δήμαρχοι απευθύνουν έκκληση στους δημότες να κρατούν, όσο είναι δυνατόν, τα απορρίμματα στα μπαλκόνια τους 

Ξεχειλίζουν οι κάδοι από σκουπίδια και στη Θεσσαλονίκη
Ξεχειλίζουν από σκουπίδια οι κάδοι απορριμμάτων σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ. Τα μεγαλύτερα προβλήματα άρχισαν να παρατηρούνται στο κέντρο της πόλης, ενώ τις επόμενες ώρες ανάλογη θα είναι η κατάσταση σε όλες τις γειτονιές. Για «δύσκολη κατάσταση» και για μια πόλη που θα «πνιγεί στο σκουπίδι» κάνει λόγο ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς.
         
«Δυσκολεύει η κατάσταση, καθώς για δεύτερη μέρα δεν πραγματοποιείται η αποκομιδή. Τα απορριμματοφόρα μένουν στα αμαξοστάσια και η πόλη θα πνιγεί στα σκουπίδια», υποστήριξε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Ψαρράς.
         
Δύσκολη είναι η κατάσταση και στους υπόλοιπους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, με τους κάδους απορριμμάτων και τους κάδους ανακύκλωσης να είναι γεμάτοι από σκουπίδια. Οι δήμαρχοι απευθύνουν έκκληση στους δημότες να κρατούν, όσο είναι δυνατόν, τα απορρίμματα στα μπαλκόνια τους καθώς με την άνοδο της θερμοκρασίας υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
         
Κλείσιμο
Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι συμμετέχουν σήμερα στην 24ωρη πανελλαδική απεργία των ΟΤΑ, ζητώντας σταθερή και μόνιμη εργασία, ενώ σχεδιάζεται περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης