Μενίδι: «Παρών» δίνει η αστυνομία με μπλόκα και ελέγχους

Μενίδι: «Παρών» δίνει η αστυνομία με μπλόκα και ελέγχους

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ελέγχουν αυτοκίνητα και οδηγούς στην περιοχή κοντά στον καταυλισμό της Αυλίζας 

Μενίδι: «Παρών» δίνει η αστυνομία με μπλόκα και ελέγχους
Το «παρών» στο Μενίδι δίνει το απόγευμα της Τετάρτης η αστυνομία: Ισχυρές δυνάμεις της ΟΠΚΕ, των ΜΑΤ και άλλων υπηρεσιών έχουν στήσει μπλόκα και κάνουν μαζικούς ελέγχους σε οδηγούς και οχήματα που κινούνται προς τον καταυλισμό των Ρομά στην Αυλίζα.

Η εντατικοποίηση της αστυνόμευσης περιλαμβάνεται στα μέτρα που αποφάσισε να λάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τόσο για το Μενίδι, όσο και συνολικά για τη Δυτική Αθήνα, μετά την τραγωδία που κόστισε τη ζωή στον 11χρονο Μάριο, όταν επλήγη από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το τοπικό αστυνομικό τμήμα λειτουργεί με τους μισούς αστυνομικούς στη δύναμή του, απ΄όσους προβλέπεται από το οργανόγραμμά του.

Με κεντρικό συνθήματα «Ανοίχτε τα γκέτο να παίζουν τα παιδιά και «πιάστε τα όπλα και τα ναρκωτικά» οι κάτοικοι του Μενιδίου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης ακόμα μια πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχε και η δημοτική αρχή με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο παιδείας και αθλητισμού Στάθη Τοπαλίδη.
Κλείσιμο

Ο αντιδήμαρχος στην ενημέρωση που έκανε στους συγκεντρωμένους δημότες στην πλατεία Καράβου υπογράμμισε ότι ο δήμος σχεδιάζει μια σειρά από κινητοποιήσεις και επαφές καθώς όπως τόνισε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη δεν επαρκούν για την πάταξη της εγκληματικότητας.














v











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης