Εξιχνίασαν κλοπές και συνέλαβαν τους ανήλικους δράστες

Εξιχνίασαν κλοπές και συνέλαβαν τους ανήλικους δράστες

Ανήλικος μετανάστης άνοιξε σπίτι στην Ηγουμενίτσα

Εξιχνίασαν κλοπές και συνέλαβαν τους ανήλικους δράστες
Για μεγάλο χρονικό διάστημα έλειπαν οι ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας στην Ηγουμενίτσα και την απουσία τους εκμεταλλεύτηκε ένας ανήλικος μετανάστης, ο οποίος παραβίασε ένα παράθυρο και μπήκε μέσα. Αν και ερεύνησε όλου τους χώρους, όμως, δεν βρήκε κάτι για να κλέψει και έφυγε με άδεια χέρια.

Η διάρρηξη έγινε κάποια στιγμή από την 1η Οκτωβρίου του 2016 ως τις 19 Μαΐου φέτος, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια, χάρη στα αποτυπώματα που είχε αφήσει ο 17χρονος Αλγερινός και ταυτοποιήθηκαν από τους ειδικούς του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών. Σε βάρος του ανήλικου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

*** Ένας άλλος ανήλικος, Έλληνας αυτή τη φορά, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, όταν έκλεψε μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του το αξίας 1.000 ευρώ ποδήλατο μιας 25χρονης. Ο 17χρονος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και προσήχθη στην Ασφάλεια, που αναζητά τον συνεργό του ο οποίος διέφυγε με το ποδήλατο.

Κλείσιμο
*** Βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού ενός 56χρονου στον Τύρναβο και... μπήκε μέσα με σκοπό να κλέψει ό,τι πολύτιμο υπήρχε, μία 60χρονη Ελληνίδα! Ωστόσο, έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη που ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα κλοπής.

*** Μαζί της οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ένας 33χρονος ο οποίος συνελήφθη στον Τύρναβο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το πρωί του Σαββάτου, όταν τρύπωσε σε ένα σπίτι και άρπαξε από το εσωτερικό του ένα κινητό. 

*** Στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τρεις αγνώστους οι οποίοι παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας ενός παιδικού σταθμού, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και τράπηκαν σε φυγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης