Ηλεία: Βούλγαροι έκαναν οίκο ανοχής το δάσος της Στροφυλιάς

Ηλεία: Βούλγαροι έκαναν οίκο ανοχής το δάσος της Στροφυλιάς

Κατά τη διάρκεια της εφόδου, συνέλαβαν τις νεαρές κοπέλες και τους συμπατριώτες τους μαστροπούς ηλικίας 42 και 23 χρόνων, οι οποίοι τις μετέφεραν καθημερινά με αυτοκίνητο στη Στροφυλιά και το γειτονικό Κουνουπέλι για να παρέχουν ερωτικές «υπηρεσίες» σε αλλοδαπούς

Ηλεία: Βούλγαροι έκαναν οίκο ανοχής το δάσος της Στροφυλιάς
Σε άντρο του υπαίθριου αγοραίου έρωτα είχαν μετατρέψει το δάσος της Στροφυλιάς στην Ηλεία δύο 20χρονα κορίτσια από τη Βουλγαρία, για τα οποία δύο ομοεθνείς τους έκλειναν «ροζ» ραντεβού με μετανάστες της περιοχής, έναντι πενιχρού οικονομικού ανταλλάγματος, το οποίο δεν ξεπερνούσε τα δέκα ευρώ.
 
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βουπρασίας αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και οργάνωσαν επιχείρηση στο δάσος, το βράδυ της Τετάρτης. Κατά τη διάρκεια της εφόδου, συνέλαβαν τις νεαρές κοπέλες και τους συμπατριώτες τους μαστροπούς ηλικίας 42 και 23 χρόνων, οι οποίοι τις μετέφεραν καθημερινά με αυτοκίνητο στη Στροφυλιά και το γειτονικό Κουνουπέλι για να παρέχουν ερωτικές «υπηρεσίες» σε αλλοδαπούς που εργάζονται στην περιοχή.
 
Μάλιστα, ο 42χρονος διευκόλυνε τους υποψήφιους «πελάτες» μεταφέροντάς τους με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας στις περιοχές που επιτηρούσε ο 23χρονος, ο οποίος εισέπραττε και τα χρήματα. Από την έρευνα προέκυψε πως τις δύο 20χρονες είχε μεταφέρει πριν από περίπου δύο μήνες από την Βουλγαρία στην Ελλάδα ο 42χρονος και είχε αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, για να τις εξωθεί στην πορνεία σε συνεργασία με τον 23χρονο. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενοι για μαστροπεία.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης