Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 32χρονος με 31 κιλά χασίς στο αυτοκίνητό του

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 32χρονος με 31 κιλά χασίς στο αυτοκίνητό του

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σταμάτησαν το αυτοκίνητο για έλεγχο και βρήκαν τα ναρκωτικά

 Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 32χρονος με 31 κιλά χασίς στο αυτοκίνητό του
Δυο νέες απόπειρες εισαγωγής μεγάλων φορτίων χασίς από την Αλβανία προς το ελληνικό έδαφος απέτρεψαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου. Στη μια περίπτωση, μάλιστα, συνέλαβαν τον Έλληνα μεταφορέα, ενώ στην άλλη βρήκε τα ναρκωτικά… «ορφανά»!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 32χρονος Έλληνας στην Ηγουμενίτσα θεωρήθηκε ύποπτο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι δικαιώθηκαν όταν το σταμάτησαν για έλεγχο. Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν στο χώρο των αποσκευών δύο σάκους οι οποίοι είχαν μέσα 24 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 31 κιλών και 540 γραμμαρίων. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

*** Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου που περιπολούσαν στην περιοχή του Κεράσοβου Ιωαννίνων μία εγκαταλελειμμένη βαλίτσα. Μόλις την άνοιξαν, διαπίστωσαν ότι είχε μέσα ένδεκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 12 κιλών και 500 γραμμαρίων. Η βαλίτσα κατασχέθηκε και παραδόθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει αυτόν που την άφησε και αυτόν που θα την παραλάμβανε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης