Νεαρός κατηγορείται για εννέα διαρρήξεις στην Πύλο

Νεαρός κατηγορείται για εννέα διαρρήξεις στην Πύλο

Τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό του δράστη είχαν βρεθεί στα σπίτια που είχε “χτυπήσει” μαζί με συνεργούς του, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη

Νεαρός κατηγορείται για εννέα διαρρήξεις στην Πύλο
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Πύλου, για την πλήρη εξάρθρωση μιας σπείρας που διέρρηξε τουλάχιστον εννέα σπίτια σε κοινότητες του Δήμου Πύλου- Νέστορος και την διαλεύκανση και άλλων που τυχόν έχουν διαπράξει. Ήδη, αναγνωρίστηκε ένα από τα μέλη της.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα, τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό του οποίου είχαν βρεθεί στα σπίτια που είχε “χτυπήσει” μαζί με συνεργούς του, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Στο διάστημα από τις 12 Ιανουαρίου ως τις 5 Φεβρουαρίου, η σπείρα είχε διαπράξει επτά διαρρήξεις και δύο απόπειρες με λεία μετρητά, χρυσαφικά και κινητά συνολικής αξίας άνω των 22.000 ευρώ.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε σε βάρος του νεαρού και των αγνώστων συνεργών του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία  διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος περιλαμβάνει και την αναζήτηση των κλοπιμαίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης