Θρίλερ στην Καλαμπάκα: 58χρονος τραυμάτισε βαριά 56χρονο και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Θρίλερ στην Καλαμπάκα: 58χρονος τραυμάτισε βαριά 56χρονο και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Το θύμα νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση - οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή του

Θρίλερ στην Καλαμπάκα: 58χρονος τραυμάτισε βαριά 56χρονο και απειλούσε να αυτοκτονήσει
Στο πόδι βρέθηκε για αρκετές ώρες η ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, όταν ένας επιχειρηματίας επιτέθηκε με λοστό σε έναν πρώην συνεργάτη του και τον τραυμάτισε βαρύτατα αλλά, πιστεύοντας πως τον έχει σκοτώσει, ανέβηκε στη βεράντα του σπιτιού του και απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Το θρίλερ που αναστάτωσε τους κατοίκους της κωμόπολης ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης, όταν ο 58χρονος δράστης εισέβαλε εκτός εαυτού στο γραφείο ενός 56χρονου με τον οποίο συνεργαζόταν και τον κατηγόρησε ότι του προκάλεσε μεγάλη οικονομική ζημιά. Ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και δέχθηκε επανειλημμένα ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι με λοστό, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος στο δάπεδο!

Ο δράστης πίστεψε πως ήταν νεκρός και πήγε τρέχοντας στο σπίτι του, όπου βγήκε στην βεράντα, καβάλησε τα κάγκελα και απειλούσε να πέσει στο κενό! Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οι αξιωματικοί άρχισαν διαπραγματεύσεις με τον 58χρονο, τον οποίο κατόρθωσαν μετά από πολύωρες προσπάθειες να πείσουν να παραδοθεί. 

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, του φόρεσαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Το 56χρονο θύμα του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης