Τον έπιασαν να κλέβει κυψέλες στη Φθιώτιδα

Τον έπιασαν να κλέβει κυψέλες στη Φθιώτιδα

Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον 33χρονο, τη στιγμή που είχε μεταφέρει τρεις κυψέλες με τα σμήνη μελισσών τους κοντά στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τις φορτώσει σε αυτό

Τον έπιασαν να κλέβει κυψέλες στη Φθιώτιδα
Από τον Αμπελώνα Λάρισας πήγε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην περιοχή του Δομοκού στην Φθιώτιδα για να κλέψει τις… κυψέλες των μελισσοκόμων, ένας 33χρονος Έλληνας. Όμως, εντοπίστηκε εγκαίρως από τους άνδρες τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον 33χρονο, τη στιγμή που είχε μεταφέρει τρεις κυψέλες με τα σμήνη μελισσών τους κοντά στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τις φορτώσει σε αυτό. Οι κυψέλες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ το όχημα του δράστη κατασχέθηκε μαζί με το δίπλωμα οδήγησης και ναρκωτικά χάπια που είχε πάνω του, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. 

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για απόπειρα ζωοκλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Λαμίας, για να εξακριβωθεί αν έχει σχέση με τους απανωτούς εμπρησμούς που κατέστρεψαν 250 μελισσοκυψέλες μέσα σε 48 ώρες.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης