High tech διαρρήκτες χτύπησαν σχολείο στην Πάτρα

High tech διαρρήκτες χτύπησαν σχολείο στην Πάτρα

Έκλεψαν εξάρτημα ρομποτικής φυσικής και ένα λουκέτο με κλειδιά

High tech διαρρήκτες χτύπησαν σχολείο στην Πάτρα
Γνώστες της σύγχρονης τεχνολογίας φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που παραβίασαν με λοστό την κεντρική πόρτα ενός σχολείου στην Πάτρα, μόνο και μόνο για να κλέψουν ένα εξάρτημα… ρομποτικής φυσικής και ένα λουκέτο με κλειδιά!

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί του Σαββάτου και ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι ερεύνησαν μαζί με συνεργείο της Σήμανσης τα δύο γραφεία όπου είχαν εισβάλει οι δράστες αναζητώντας τυχόν ίχνη. Ήδη, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος.

*** Μέρα- μεσημέρι διέρρηξαν άγνωστοι ένα σπίτι σε συγκρότημα μονοκατοικιών στην παραλιακή κωμόπολη Παληό του Δήμου Καβάλας και άρπαξαν πλήθος κοσμημάτων μεγάλης αξίας, καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό. Οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την κλοπή όταν επέστρεψαν από την εργασία τους και ειδοποίησαν την Ασφάλεια που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Κλείσιμο
*** Στόχος διάρρηξης έγινε και η μονοκατοικία μιας 41χρονης στη Ρόδο, στην οποία εισέβαλε άγνωστος παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα. Ο δράστης που αναζητείται από την Ασφάλεια άρπαξε κοσμήματα άγνωστης αξίας και ένα μικρό χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης