Συνελήφθη ο δράστης τεσσάρων διαρρήξεων στη Μάνη

Συνελήφθη ο δράστης τεσσάρων διαρρήξεων στη Μάνη

Ο 33χρονος Αλβανός δρούσε κάθε βράδυ από την περασμένη Δευτέρα, έως και την Παρασκευή το μεσημέρι

Συνελήφθη ο δράστης τεσσάρων διαρρήξεων στη Μάνη
Κάθε βράδυ από την περασμένη Δευτέρα έκανε και μια διάρρηξη, ή τουλάχιστον την επιχειρούσε, ένας 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε τοπική κοινότητα του δήμου Δυτικής Μάνης από αστυνομικούς του τμήματος Καρδαμύλης.

Ο αλλοδαπός είχε προσπαθήσει να διαρρήξει ένα σπίτι και ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε χωριό του δήμου Πύλου-Νέστορος χωρίς να τα καταφέρει, αλλά είχε κατορθώσει να τρυπώσει σε ένα σπίτι και ένα κατάστημα χωριού του δήμου Δυτικής Μάνης από τα οποία είχε κλέψει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του. Ο 33χρονος, που ήταν και φυγόποινος αφού σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου, για παραβίαση περιορισμών διαμονής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Κλείσιμο
*** Χρήματα και διάφορα τιμαλφή αξίας 800 ευρώ είχαν κλαπεί την περασμένη Τρίτη από ένα σπίτι στην πόλη της Ζακύνθου, αλλά ένα μέρος από τα κοσμήματα βρέθηκε στο σπίτι ενός 35χρονου Έλληνα που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης