Μεσσηνία: Ελαιοτριβείο «βιτρίνα» διακίνησης χασίς

Μεσσηνία: Ελαιοτριβείο «βιτρίνα» διακίνησης χασίς

Ο 51χρονος ιδιοκτήτης δεν περιόρισε τη δραστηριότητά του στο... λάδι

Μεσσηνία: Ελαιοτριβείο «βιτρίνα» διακίνησης χασίς
Δεν διέθετε μόνο το ελαιόλαδο που έβγαζε από τους καρπούς της ελιάς το ελαιοτριβείο ενός 51χρονου στους Γαργαλιάνους, αλλά και ποσότητες χασίς καθώς ο ιδιοκτήτης του είχε περάσει σε άλλο επίπεδο τις… γεωργικές του ενασχολήσεις!

Η δραστηριότητά του έφτασε στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας που έκαναν «επίσκεψη» στο ελαιοτριβείο μαζί με συναδέλφους τους από το τοπικό τμήμα. Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν σε ένα ράφι μιας σιδερένιας εργαλειοθήκης εννέα συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 233,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Όλα κατασχέθηκαν και ο 51χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

*** Στο κατάστημα που διατηρεί στην Αμφιλοχία έκρυβε χασίς ένας 54χρονος  επιχειρηματίας. Όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έρευνα την ώρα που το μαγαζί λειτουργούσε, βρήκαν τέσσερις συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο άδεια μεταλλικά κουτιά με υπολείμματα χασίς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν και 275 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης