Κοκαΐνη και χασίς στο Ηράκλειο με εντολή από κρατούμενο του Κορυδαλλού

Κοκαΐνη και χασίς στο Ηράκλειο με εντολή από κρατούμενο του Κορυδαλλού

Ο αλλοδαπός μεταφορέας, που είχε συλληφθεί παλιότερα για ληστείες, φέρεται ότι εκτελούσε εντολές που του είχαν δοθεί από έναν κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού

Κοκαΐνη και χασίς στο Ηράκλειο με εντολή από κρατούμενο του Κορυδαλλού
Παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών είναι ένας 33χρονος Αλβανός που εντοπίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού τη στιγμή που αποβιβαζόταν από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο λιμάνι του Ηρακλείου, με τις αποσκευές του φορτωμένες με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ο αλλοδαπός μεταφορέας, που είχε συλληφθεί παλιότερα για ληστείες, φέρεται ότι εκτελούσε εντολές που του είχαν δοθεί από έναν κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, τον οποίο είχε γνωρίσει στο διάστημα της κοινής κράτησής τους στις φυλακές της Αγυιάς Χανίων. Με δικές του οδηγίες παρέλαβε τρία κιλά και 122 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 58,1 γραμμάρια κοκαΐνης για να τα μεταφέρει στην Κρήτη με το πλοίο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τον παραλήπτη του παράνομου φορτίου, ο οποίος θα ερχόταν σε επαφή μαζί του μόλις έφτανε. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και του ασκήθηκε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και σε βάρος του κρατούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξαρθρωθεί πλήρως το κύκλωμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης