Φλώρινα: Συνελήφθη 34χρονος για εμπορία παράνομου καπνού

Φλώρινα: Συνελήφθη 34χρονος για εμπορία παράνομου καπνού

Ο δράστης βρέθηκε με περισσότερα από 1.000 ευρώ κέρδη από τη «δραστηριότητά» του

Φλώρινα: Συνελήφθη 34χρονος για εμπορία παράνομου καπνού
Αν είχαν απομείνει 200 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού στην κατοχή ενός 34χρονου, όταν τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Φλώρινα, ποιος ξέρει πόσες ακόμη είχε προλάβει να πουλήσει για να έχει στις τσέπες του 1.095 ευρώ!

Τα παράνομα κέρδη του νεαρού Έλληνα κατασχέθηκαν μαζί με τα 200 πακέτα καπνού των 25 γραμμαρίων που είχαν συνολικό βάρος πέντε κιλών και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου. Ο 34χρονος παρελήφθη από την Ασφάλεια που σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία και τον οδήγησε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

*** Μια νάιλον συσκευασία με χύμα κατεργασμένο καπνό βάρους 934 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία φορολόγησης κατασχέθηκε στην κατοχή ενός 33χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εστάλη στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των φορολογικών επιβαρύνσεων. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης