Βοιωτία: Ινδός διακινούσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια

Βοιωτία: Ινδός διακινούσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σε ένα πρόχειρο παράπηγμα που χρησιμοποιεί ως κατάλυμα ο 44χρονος και ανακάλυψαν στο εσωτερικό του συσκευασίες με συνολικά 361 χάπια

Βοιωτία: Ινδός διακινούσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια
Ως μέλος διεθνούς κυκλώματος που εισάγει από την πατρίδα του μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών άγνωστης και ενδεχομένως επικίνδυνης για την υγεία σύστασης, ανακρίνεται ένας 44χρονος Ινδός ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Μουρικίου Βοιωτίας.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σε ένα πρόχειρο παράπηγμα που χρησιμοποιεί ως κατάλυμα ο 44χρονος και ανακάλυψαν στο εσωτερικό του συσκευασίες με συνολικά 361 ναρκωτικά χάπια, τα οποία σκόπευε να διακινήσει. 

Ο Ινδός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά ερευνάται αν διέθετε συνεργούς και πώς έφτασε στα χέρια τόσο μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Κλείσιμο
*** Δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 23 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, όταν υποβλήθηκαν σε τυπικό έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε 3,1 γραμμάρια ηρωίνης η οποία κατασχέθηκε. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου και ερευνάται αν σκόπευαν να διακινήσουν το ναρκωτικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης