Ανδραβίδα: Αστυνομικοί εντόπισαν κλοπιμαία σε σπίτι Βουλγάρων

Ανδραβίδα: Αστυνομικοί εντόπισαν κλοπιμαία σε σπίτι Βουλγάρων

Οι τρεις Βούλγαροι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία

Ανδραβίδα: Αστυνομικοί εντόπισαν κλοπιμαία σε σπίτι Βουλγάρων
Γεμάτο συσκευές και μηχανήματα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, ήταν το σπίτι ενός ζευγαριού Βουλγάρων στην Ανδραβίδα, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος μετά από πληροφορίες ότι είναι κλεπταποδόχοι.

Πράγματι, στο σπίτι όπου κατοικούν ένας 36χρονος και η 35χρονη σύζυγός του βρέθηκε μέρος από τα αντικείμενα που είχε κλέψει πριν από ένα μήνα ένας 37χρονος ομοεθνής τους όταν διέρρηξε το σπίτι ενός άλλου Βούλγαρου στην περιοχή. Συνολικά, ο δράστης είχε αρπάξει έναν αποκωδικοποιητή, ένα κινητό, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και αρκετά ρούχα.

Όμως, στην κατοικία του ζευγαριού βρέθηκαν ακόμη δύο τηλεοράσεις, ένας φορητός υπολογιστής, δυο βενζινοπρίονα και ένα χορτοκοπτικό, που κατασχέθηκαν και ερευνάται αν προέρχονται από άλλες διαρρήξεις και πού έγιναν αυτές. Οι τρεις Βούλγαροι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης