Καλλιεργούσαν και διακινούσαν χασίς στην Έδεσσα

Καλλιεργούσαν και διακινούσαν χασίς στην Έδεσσα

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας με κατηγορίες κατά περίπτωση για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Hλικιωμένος Βούλγαρος ως «Γάλλος ταχυδακτυλουργός» εξαπατούσε διευθυντές σχολείων
Με χειροπέδες βρέθηκαν ένας 43χρονος και ένας 36χρονος Έλληνας, όταν οι άνδρες της Ασφάλειας Έδεσσας τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν πάνω τους μικροποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών. Αυτές, όμως, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα βρέθηκαν αργότερα.

Οι ύποπτοι κατοικούν σε περιοχές των Σερρών και ζητήθηκε από τους αστυνομικούς της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών να ερευνήσουν τα σπίτια τους με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή. Σε αυτό του Έλληνα βρήκαν μια μικρή φυτεία από 12 δενδρύλλια κάνναβης, αλλά στο σπίτι του Γερμανού ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε κρυμμένες ποσότητες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 562 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης, εννέα σπόρους κάνναβης, 34 ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο 42χρονος αλλοδαπός είχε ακόμη στο σπίτι του 1.220 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας με κατηγορίες κατά περίπτωση για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης