Γλέντησε με κλεμμένα τρόφιμα αναψυκτικά και ποτά

Γλέντησε με κλεμμένα τρόφιμα αναψυκτικά και ποτά

Ο νεαρός είχε αρπάξει διάφορα τρόφιμα, οινοπνευματώδη ποτά και αναψυκτικά, χωρίς βέβαια να αφήσει τα χρήματα που υπήρχαν στις ταμειακές μηχανές, ενώ έκλεψε και έναν φορητό υπολογιστή που δεν βρέθηκε στην κατοχή του

Γλέντησε με κλεμμένα τρόφιμα αναψυκτικά και ποτά
Γερό... τσιμπούσι πρέπει να έστησε ένας νεαρός Έλληνας με όσα έκλεψε από δύο καταστήματα στο Κομπότι της Άρτας, τα οποία διέρρηξε διαδοχικά τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου! Οι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν χάρη στα αποτυπώματα που άφησε ο 29χρονος δράστης, αλλά τα κλοπιμαία είχαν ήδη... καταναλωθεί!

Ο νεαρός είχε αρπάξει διάφορα τρόφιμα, οινοπνευματώδη ποτά και αναψυκτικά, χωρίς βέβαια να αφήσει τα χρήματα που υπήρχαν στις ταμειακές μηχανές, ενώ έκλεψε και έναν φορητό υπολογιστή που δεν βρέθηκε στην κατοχή του. Σε βάρος του, οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας σχημάτισαν δικογραφία και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Στα όρια του αυτοφώρου συνελήφθησαν δυο νεαροί Έλληνες που παραβίασαν την πόρτα ενός σπιτιού στη Δημοτική Ενότητα Καμείρου στη Ρόδο και άρπαξαν από μέσα διάφορα τιμαλφή. Οι δράστες ηλικίας 27 και 28 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για κλοπή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης