Χασισοφυτεία χωρίς... καλλιεργητή εντοπίστηκε στο Αγρίνιο

Χασισοφυτεία χωρίς... καλλιεργητή εντοπίστηκε στο Αγρίνιο

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ξερίζωσαν τα συνολικά 23 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος ως και 0,40 εκατοστών

Χασισοφυτεία χωρίς... καλλιεργητή εντοπίστηκε στο Αγρίνιο
Ολονύκτια ενέδρα έστησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά στο Αγρίνιο, για το ενδεχόμενο να πήγαινε κάποιος να περιποιηθεί την χασισοφυτεία που είχαν εντοπίσει στις όχθες του χειμάρρου Ερμίτσα.

Ωστόσο, κανείς δεν εμφανίστηκε και ξερίζωσαν τα συνολικά 23 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος ως και 0,40 εκατοστών. Αν και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, όλα δείχνουν ότι τα χασισόδεντρα ήταν… αυτοφυή και φύτρωσαν χάρη στην υγρασία από την κοίτη του μικρού ποταμού!

*** Στην Κεφαλονιά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου ένας 35χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που υποβλήθηκε, όταν στην κατοχή του βρέθηκαν 14,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια, ένα αεροβόλο πιστόλι και δυο φυσίγγια πυροβόλου όπλου. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης