Τρίκαλα: Κατάληψη από αναρχικούς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τρίκαλα: Κατάληψη από αναρχικούς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Κρέμασαν πανό και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και του νομοσχεδίου που έφερε στη Βουλή

Τρίκαλα: Κατάληψη από αναρχικούς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Έφοδο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
πραγματοποίησαν μέλη αναρχικών ομάδων, λίγη ώρα πριν την ψήφιση του νέου πολυνομοσχεδίου στη Βουλή. Οι αναρχικοί προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου και κρέμασαν πανό στο μπαλκόνι, εναντίον των μέτρων που φέρνει η κυβέρνηση.

«Με αφορμή την ψήφιση των νέων μέτρων, η Πρωτοβουλία Αναρχικών Τρικάλων, αποφάσισε να κάνει μια συμβολική κατάληψη στα τοπικά γραφεία του Σύριζα, με σκοπό την αντιπληροφόρηση (τρικάκια και διάβασμα κειμένων), στην οποία συμμετείχαν περίπου 15 συντρόφια.  

Κλείσιμο
Στα μέτρα περιλαμβάνονται: η τεράστια μείωση του αφορολογήτου εισοδήματος (5861 ευρώ). Μείωση σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, κατάργηση της προέγκρισης για τις ομαδικές απολύσεις, περικοπές επιδομάτων (ανεργίας, φτώχειας, θέρμανσης, ιατρικές δαπάνες)νομοθέτηση που θα επιτρέπει τη διαδικασία fast track στη δικαστική διαδικασία απόφασης για τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων (lock out), ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων (Δ.Ε.Η, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Ο.Λ.Θ), κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας παρακάμπτοντας την απόφαση του ΣτΕ (ανοιχτά τα καταστήματα 30 Κυριακές το χρόνο)», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας που κατέλαβε τα γραφεία.

Κατά την είσοδο των αναρχικών στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης