Πώς είναι να ξυπνάς στην αύρα της Μεσογείου;

Πώς είναι να ξυπνάς στην αύρα της Μεσογείου;

Με τι μπορεί να συγκριθεί η αίσθηση ότι αναπαύεσαι σε «ονειρικά» χειροποίητα στρώματα που να «αγκαλιάζουν» το σώμα σου;

Πώς είναι να ξυπνάς στην αύρα της Μεσογείου;
Βελτιώνει τη μνήμη, την υγεία, συμβάλει στη μακροζωία, καταπολεμά τις φλεγμονές των μυών, ενισχύει τη δημιουργικότητα, βελτιώνει τις σχολικές επιδόσεις, τη συγκέντρωση, βοηθά τη ρύθμιση του βάρους, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό. Ο σωστός ύπνος είναι το Α και το Ω στην καλή υγεία μας, το αποδεικνύουν όλες οι έρευνες, το επιβεβαιώνουν κορυφαίοι επιστήμονες. 

Συμβαίνει πολλές φορές να ακούμε τη φράση «απόψε δεν έχω κοιμηθεί καθόλου», όχι μόνο λόγω ενός επιβαρυμένου προγράμματος, αλλά και εξαιτίας κακής ποιότητας στρώματος. Το στρώμα, άλλωστε, παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου και της ξεκούρασης μας, γι΄ αυτό και η επένδυση σε αυτό δεν είναι απλή υπόθεση. 

Συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο η εμπειρία της αίσθησης ότι ξυπνάς στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου; Ότι νιώθεις τις αρετές της φύσης να «αγκαλιάζουν» το σώμα όσο κοιμάσαι σε «ονειρικά» χειροποίητα στρώματα; Ότι αναπαύεσαι πλαισιωμένος από την αύρα της γης και του ήλιου; 

Κλείσιμο
Αυτή την εμπειρία προσφέρουν τα στρώματα νέας γενιάς της «CANDIA».  Έχοντας 40 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή στρωμάτων και κρεβατιών που χαρίζουν χορταστικούς ύπνους, η γνωστή εταιρεία, παρουσίασε στη διεθνή έκθεση επίπλου και design στο Μιλάνο (Salone del Mobile), την ανανεωμένη εικόνα της που  διακρίνεται από το νέο μοντέρνο και μίνιμαλ λογότυπο σε «φρέσκο» κόκκινο φόντο.



«WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN»

Η νέα υπόσχεση της εταιρείας αποτελεί ένα «ξύπνημα» στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου, εκεί όπου θέλει να μεταφέρει όλους τους καταναλωτές που επιλέγουν τα προϊόντα της.

Η επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα της CANDIA σε Ευρώπη & Ασία εδραιώθηκε με τη μοναδική χειροποίητη συλλογή στρωμάτων, BODYFIX COLLECTION. Στρώματα που κατασκευάζονται αποκλειστικά με το χέρι, από έμπειρους τεχνίτες με 100% φυσικά υλικά και την παγκόσμια καινοτομία επεξεργασίας των υφασμάτων με λάδι ελιάς. Ο κ. Μιχάλης Βελιβασάκης, δήλωσε σχετικά: «Μετά από 20 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στις αγορές του εξωτερικού καταφέραμε να κερδίσουμε την αγάπη των καταναλωτών αλλά την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού κλάδου». 




Στο πλαίσιο της Έκθεσης Salone del Mobile, οι επισκέπτες στο περίπτερο της CANDIA είχαν την ευκαιρία  να βιώσουν την εμπειρία του  «Μεσογειακού Τόπου», ένα τόπο ικανό να μας υπενθυμίσει πως τα δώρα της Μεσογειακής Φύσης γεννούν αρετές ανθρώπινες. Το φετινό κάλεσμα αντλεί από τις κοινές μνήμες του φυσικού μας τόπου, την ένταση του ήλιου στο δέρμα, τις μυρωδιές των βοτάνων, την άμμο στα πόδια, τον ήχο και την αγκαλιά της θάλασσας, τις ξερολιθιές και τους ελαιώνες, το κυριακάτικο στρωμένο τραπέζι γεμάτο με φυσικά αγαθά, γεύσεις και ιστορίες ανθρώπων.



Info:

Η Candia είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που επεξεργάζεται τα υφάσματά της με λάδι ελιάς (Olive Oil treatment)
Κάθε βήμα για την κατασκευή ενός στρώματος BODYFIX γίνεται στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες
Κατασκεύασε το 1983 το 1ο χειροποίητο ανατομικό στρώμα στην Ελλάδα με την ονομασία BODYFIX
Εξάγει σε 10 χώρες σε όλο τον κόσμο την χειροποίητη συλλογή στρωμάτων BODYFIX

Περισσότερες πληροφορίες στο νέο επίσημο site της Candia www.candia-strom.com






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης