Συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ στο διαστημικό πρόγραμμα

Συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ στο διαστημικό πρόγραμμα

Μετά την επίσκεψη του υπουργού ΨΗΠΤΕ, Νίκου Παππά, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα σε ανταλλαγή επισκέψεων και σε επιστημονικό-τεχνικό επίπεδο

Συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ στο διαστημικό πρόγραμμα
Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι επαφές του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά
στο Ισραήλ, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.
 
Ο Νίκος Παππάς το πρωί επισκέφθηκε την κρατική Ισραηλινή Διαστημική Υπηρεσία, όπου διερευνήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, ο οποίος θα συσταθεί με πρωτοβουλία του υπουργείου ΨΗΠΤΕ, στο αμέσως προσεχές διάστημα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα σε ανταλλαγή επισκέψεων και σε επιστημονικό-τεχνικό επίπεδο, ώστε να επιταχυνθεί η συνεργασία.
 
Κλείσιμο
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης συναντήθηκε, επίσης, με εκπροσώπους εταιρειών τηλεπικοινωνιών, οπτικών ινών και ανάπτυξης δικτύων, στους οποίους παρουσίασε το μεγάλο project της επένδυσης στα δίκτυα νέας γενιάς (NGA) εκ μέρους της Ελλάδας
. Ο Ν. Παππάς κάλεσε τους Ισραηλινούς να μελετήσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής σε κοινοπραξίες οι οποίες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το έργο.
 
Σημειώνεται ότι στην επίσκεψή του στο Ισραήλ, τον υπουργό Νίκο Παππά συνοδεύουν οι γγ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας και Ψηφιακής Πολιτικής Γιάννης Ταφύλλης και ο σύμβουλος του υπουργού Γιώργος Χριστοφορίδης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης