Χίος: Έξι τραυματίες σε συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο κέντρο της πόλης

Χίος: Έξι τραυματίες σε συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο κέντρο της πόλης

Οι συμπλοκές έγιναν μεταξύ ομάδων Αφγανών και Σύρων - Επί ποδός ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις 

Χίος: Έξι τραυματίες σε συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο κέντρο της πόλης
Έξι τραυματίες είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός των συμπλοκών που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 20.00 στο κέντρο της πόλης της Χίου,  ανάμεσα σε ομάδες Αφγανών και Σύρων προσφύγων. Όπως αναφέρει το politischios.gr , τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά από ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας Σύρος από μαχαίρι στο πόδι και άλλος ένας στην πλάτη ενώ περπατούσε προς το Νοσοκομείο. Ο δεύτερος μάλιστα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που έφθασαν στο χώρο ότι έχει αναγνωρίσει τους δράστες της επίθεσης. 

Άλλοι 4 είναι τραυματίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη ΒΙΑΛ γύρω στις 19.30 το απόγευμα και μεταφέρθηκαν επίσης στο "Σκυλίτσειο" ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στο hot spot για την αποφυγή περαιτέρω εντάσεων και εχθροπραξιών, ενώ η κατάσταση παραμένει ακόμη και τώρα τεταμένη. 

Σύμφωνα μάλιστα με τελευταίες πληροφορίες, γυναικόπαιδα από το hot spot της ΒΙΑΛ έχουν ξεκινήσει και κατεβαίνουν στην πόλη, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν την ένταση και τα επεισόδια από τα οποία κινδυνεύουν. 

Κλείσιμο
Η Αστυνομία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις έχοντας σε καίρια σημεία ανεπτυγμένες τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο νησί, ενώ περιγράφοντας την κατάσταση αναφέρονται σε μία "ιδιαίτερα έντονη και μακρά νύκτα". 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης