Τα χάπια... οδήγησαν σε χασισοφυτεία και παράνομο όπλο

Τα χάπια... οδήγησαν σε χασισοφυτεία και παράνομο όπλο

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένα ανάμεσα σε θάμνους τα 22 δενδρύλλια κάνναβης

Τα χάπια... οδήγησαν σε χασισοφυτεία και παράνομο όπλο
Η αρχή των μπελάδων ενός 45χρονου Έλληνα ήταν τα οκτώ ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή του χωρίς ιατρική συνταγή, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας να οδηγεί το Ι.Χ. φορτηγό του στην επαρχιακή οδό Αρχαγγέλου– Γλυκής, στο ύψος της Κλεισούρας.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένα ανάμεσα σε θάμνους τα γλαστράκια στα οποία καλλιεργούσε 22 δενδρύλλια κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 83 γραμμαρίων. 

Στο σπίτι βρέθηκαν, ακόμη, ένα πιστόλι αερίου των 9 mm με ενσωματωμένο γεμιστήρα, τρία αβολίδωτα φυσίγγια, άλλα τρία ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο 45χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Στην ίδια περιοχή του Δήμου Σουλίου, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας έκαναν έρευνα και στο σπίτι ενός 43χρονου που θεωρούσαν ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών και διαπίστωσαν ότι στην αυλή καλλιεργούσε 29 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,25 ως 0,80 εκατοστών και άλλα 45 σε πρώιμη ανάπτυξη, μέσα σε μεταλλικά δοχεία και τελάρα!

Στο εσωτερικό του σπιτιού κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 107,6 γραμμαρίων, μία συσκευασία με σκόνη βάρους 11,1 γραμμαρίων άγνωστης χημικής σύστασης που εστάλη για ανάλυση και δυο γραμμάρια μίγματος καπνού και κάνναβης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πρέβεζας άσκησε στον 43χρονο δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης