Βρήκαν «ορφανά» 55 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία

Βρήκαν «ορφανά» 55 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία

Πιθανότατα οι παραλήπτες ειδοποιήθηκαν από Αλβανούς συνεργούς τους που είχαν αφήσει τους τρεις σάκους με το χασίς και φεύγοντας είδαν τους αστυνομικούς να ερευνούν

Βρήκαν «ορφανά» 55 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία
Καρτέρι για να συλλάβουν τους παραλήπτες μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που βρέθηκαν… αδέσποτα, έστησαν όλη τη νύχτα της Παρασκευής οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών σε μια δασική περιοχή της Θεσπρωτίας.

Φαίνεται, όμως, ότι οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές γιατί κανείς δεν εμφανίστηκε. Πιθανότατα οι παραλήπτες ειδοποιήθηκαν από Αλβανούς συνεργούς τους που είχαν αφήσει τους τρεις σάκους με το χασίς και φεύγοντας είδαν τους αστυνομικούς να ερευνούν την σε δύσβατη πλαγιά του όρους Μουργκάνα, κοντά στην κοινότητα Καλλιθέα Φιλιατών με τους λίγο περισσότερους από 100 κατοίκους.

Έτσι, οι σάκοι κατασχέθηκαν και διαπιστώθηκε ότι περιείχαν 43 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 54 κιλών και 924 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά παραδόθηκαν στην Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης