Νεαροί διακινούσαν ναρκωτικά σε Καβάλα, Βόλο και Ηλεία

Νεαροί διακινούσαν ναρκωτικά σε Καβάλα, Βόλο και Ηλεία

Στο σπίτι 29χρονου Έλληνα βρέθηκε ζυγαριά ακριβείας κσαι ποσότητα ινδικής κάναβης

Νεαροί διακινούσαν ναρκωτικά σε Καβάλα, Βόλο και Ηλεία
Αντίθετα με τις πληροφορίες που είχαν δοθεί στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, η ποσότητα χασίς που βρήκαν στο σπίτι ενός νεαρού υπόπτου για διακίνηση στην Καβάλα, δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Όμως, η ηλεκτρονική ζυγαριά που είχε στην κατοχή του αποτέλεσε αποδεικτικό στοιχείο για την παράνομη δραστηριότητά του. 

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 29χρονου Έλληνα, εκτός από την ζυγαριά ακριβείας,  κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 97 γραμμαρίων, έτοιμες για πώληση. Ο νεαρός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών άσκησε δίωξη ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου σε έναν 22χρονο Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από έρευνα στο σπίτι του στο Βόλο, όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 147,03 γραμμαρίων, 25,6 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου “σοκολάτα”, μικροποσότητα σπόρων, ένα ξεριζωμένο χασισόδεντρο, ένας μεταλλικός τρίφτης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 30 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Οκτώ δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε μέσα σε δύο γλάστρες στο σπίτι του στο Βαρθολομιό Ηλείας ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν οι  αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Ακόμη, κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 15,4 γραμμαρίων και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης