Μαγνησία: Άφησαν ελεύθερο τον ιερόσυλο και έκλεψε ξανά

Μαγνησία: Άφησαν ελεύθερο τον ιερόσυλο και έκλεψε ξανά

Ο 24χρονος διέρρηξε εκκλησία και άρπαξε 130 ευρώ από το παγκάρι και τα τάματα 

Μαγνησία: Άφησαν ελεύθερο τον ιερόσυλο και έκλεψε ξανά
Μέσα σε διάστημα 15 ωρών χτύπησε δυο φορές και συνελήφθη άλλες τόσες ένας νεαρός χρήστης ηρωίνης στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας! Πρώτα άδειασε το παγκάρι μιας εκκλησίας και άρπαξε τα αφιερώματα και, όταν αφέθηκε ελεύθερος, ξάφρισε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων!

Ο 24χρονος Έλληνας διέρρηξε την εκκλησία της Ευαγγελιστρίας όπου παραβίασε το παγκάρι και άρπαξε 130 ευρώ, αλλά μετά «βούτηξε» τα τάματα που υπήρχαν στην εικόνα της Παναγίας, μεταξύ των οποίων ένα ρολόι, μία χρυσή αλυσίδα, ένα δαχτυλίδι και άλλα τιμαλφή. Κατά τη διαφυγή του, εντοπίστηκε αντιληπτός από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπή και τον άφησε ελεύθερο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πήγε σε ένα βενζινάδικο της ίδιας περιοχής, όπου είδε ότι οι υπάλληλοι ήταν απασχολημένοι καθώς εξυπηρετούσαν πελάτες που έβαζαν καύσιμα κι έτσι τρύπωσε στο γραφείο και «βούτηξε» 580 ευρώ από το ταμείο! Όμως, βάσει της περιγραφής που έδωσαν οι υπάλληλοι, οι αστυνομικοί κατάλαβαν με ποιον είχαν να κάνουν.

Κλείσιμο
Ο νεαρός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες κλοπές, εντοπίστηκε έχοντας πάνω του τα κλεμμένα χρήματα και ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,96 του γραμμαρίου και συνελήφθη ξανά, για να οδηγηθεί και πάλι στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης