Πήραν εφάπαξ χωρίς δικαιολογητικά 20 άτομα από το Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων;

Πήραν εφάπαξ χωρίς δικαιολογητικά 20 άτομα από το Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων;

Μετά την αποκάλυψη ότι 243 άτομα «πέρασαν» τη σειρά 50 χιλιάδων

Πήραν εφάπαξ χωρίς δικαιολογητικά 20 άτομα από το Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων;
Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από τα κεφάλια των μελών του δ.σ. του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων και του προέδρου του κ. Γεράσιμου Φραγκισκάτου, καθώς πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως δίχως τα δικαιολογητικά που ο νόμος ορίζει, έλαβαν πρόωρα και με την κατ' εξαίρεση διαδικασία τα εφάπαξ τους περί τα 20 άτομα από το Ταμείο.

Μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που προκάλεσε
η δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα ότι 243 συνταξιούχοι παρά το πάγωμα των πληρωμών εφάπαξ, έλαβαν τα χρήματά τους νωρίτερα από τις χιλιάδες άλλους που καρτερικά περιμένουν, πηγές αναφέρουν πως τεκμηριώθηκε ότι τουλάχιστον 20 περιπτώσεις ήταν εκείνες που πήραν τα λεφτά τους δίχως να έχουν καν προσκομίσει τα έγγραφα που όφειλαν.

Κλείσιμο
Σε περίπτωση που αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, θα πρέπει η διοίκηση του Ταμείου να τοποθετηθεί για ποιο λόγο δεν υπήρξε κλήτευση των προσώπων αυτών για να δώσουν τα έγγραφα και φυσικά να δούμε εάν η επιλογή τους υπήρξε αντικείμενο συναλλαγής ή οποιασδήποτε άλλης περίεργης διαδικασίας.

Η όλη υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr συζητήθηκε προ ημερών στο δ.σ. του Ταμείου μετά από σχετική έρευνα του τμήματος Εσωτερικών Ελέγχων. Τώρα η διοίκηση θα πρέπει να δώσει άμεσα το σχετικό πόρισμα στη δημοσιότητα ώστε να φανεί ποια είναι η αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στo newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης