Άρπαξε πορτοφόλι και διέφυγε με κλεμμένο ποδήλατο

Άρπαξε πορτοφόλι και διέφυγε με κλεμμένο ποδήλατο

Το πορτοφόλι είχε μέσα 93 ευρώ - Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που βρήκαν όλα τα κλοπιμαία και τα επέστρεψαν στους δικαιούχους

Άρπαξε πορτοφόλι και διέφυγε με κλεμμένο ποδήλατο
Τα μεσημέρια έκανε κλοπές ένας 39χρονος Έλληνας που δρούσε στα Τρίκαλα! Την περασμένη Παρασκευή έκλεψε το ποδήλατο ενός 47χρονου και με αυτό διέφυγε το μεσημέρι της Τρίτης από το σπίτι μιας 49χρονης, όπου τρύπωσε από την ανασφάλιστη είσοδο για να κλέψει.

Ο δράστης άρπαξε ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 93 ευρώ και ένα κινητό και έγινε... λαγός με το κλεμμένο ποδήλατο. Όμως, λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που βρήκαν όλα τα κλοπιμαία και τα επέστρεψαν στους δικαιούχους. Ο  39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ η προανάκριση εξετάζει αν έχει διαπράξει και άλλες.

*** Στο σπίτι μιας 49χρονης γυναίκας στην Κω μπήκε κρυφά το πρωί της Τρίτης ένας νεαρός και “βούτηξε” δυο πορτοφόλια, όμως μέσα σε λίγη ώρα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο 23χρονος Έλληνας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ τα πορτοφόλια επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους με ακέραιο το περιεχόμενό τους. 

Κλείσιμο
*** Τρεις κλοπές σε μια αποθήκη, μια εμπορική επιχείρηση και ένα αγρόκτημα της Ρόδου είχε διαπράξει από τις 24 Μαρτίου ως τις 3 Απριλίου ένας 23χρονος Έλληνας, η δράση του οποίου εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια. Ο νεαρός, που είχε κλέψει χρήματα, διάφορα εργαλεία, υδραυλικά υλικά και είδη αλουμινίου, δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης