Δικηγόρος πυροσβέστη: Ήξερε για την εξωσυζυγική σχέση, δεν ήθελε να σκοτώσει

Δικηγόρος πυροσβέστη: Ήξερε για την εξωσυζυγική σχέση, δεν ήθελε να σκοτώσει

Δεν γνώριζε ποιος ήταν ο εραστής της γυναίκας του, ήθελε μόνο να φοβίσει το θύμα, λέει - «Εχει μετανιώσει, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω» - Αύριο στον εισαγγελέα ο 59χρονος 

Δικηγόρος πυροσβέστη: Ήξερε για την εξωσυζυγική σχέση, δεν ήθελε να σκοτώσει
Στην κακιά στιγμή αποδίδει τη δολοφονία του 48χρονου εμπόρου στην Ηγουμενίτσα από τον σύζυγο της 47χρονης με την οποία την ώρα του φόνου βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Το έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και αποτελεί μοναδικό, σχεδόν θέμα συζήτησης από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε. Μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο δράστης, ένας 59χρονος πυροσβέστης, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του, λίγα λεπτά αφότου είχε σκοτώσει τον 48χρονο και είχε τραυματίσει στα πόδια τη γυναίκα του. 


Ο δικηγόρος του πυροσβέστη Δημήτρης Δήμου, μιλώντας στο protothema.gr ουσιαστικά έδειξε την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει για τον πελάτη του. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δράστης είχε γνώση για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του αλλά σύμφωνα με τον δικηγόρο του σε καμία περίπτωση δεν είχε την πρόθεση να σκοτώσει.

«Ο πελάτης μου δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, το μόνο που ήθελε ήταν να φοβίσει και τίποτα άλλο. Είναι κυνηγός και έχει νόμιμη άδεια της κυνηγετικής καραμπίνας που την είχε μαζί του για να προστατευθεί. Γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση αλλά δεν ήξερε το πρόσωπο. Άλλωστε αν είχε πρόθεση να σκοτώσει θα τους είχε σκοτώσει και τους δύο. Έχει μετανιώσει για τη πράξη του αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω».
Κλείσιμο

Ο 59χρονος πυροσβέστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα. 

Δείτε βίντεο: Ηγουμενίτσα: Πυροσβέστης σκότωσε 48χρονο που ήταν με τη σύζυγό του!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης