Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 7 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 7 μοναδικές προσφορές


Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 7 μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :


Κλείσιμο

1. Την εφημερίδα

2. Το Best Seller της Ελλανοαμερικανίδας Tracey Garvis Graves “Στο Νησί”, που θα διαβάσετε με μία ανάσα!!

      (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

 Εκτάκτως το Σάββατο

το συγκλονιστικό μυθιστόρημα

της Ελληνοαμερικανίδας Τρέισι Γκάρβις Γκρέιβς

 

“Στο Νησί”

                          είναι στο ΘΕΜΑ!

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Το βιβλίο που ξεκίνησε σαν αυτοέκδοση, διαδόθηκε από στόμα σε στόμα, έγινε best seller στη λίστα των New York Times και εκδοτικό φαινόμενο σε 29 ακόμα γλώσσες είναι εκτάκτως το Σάββατο στο ΘΕΜΑ!

Η Ελληνοαμερικανίδα συγγραφέας αφηγείται, υπογείως, μια ερωτική ιστορία. Αλλά και μια περιπέτεια γεμάτη ανατροπές, που κρατά τον αναγνώστη σε αγωνία για τη μοίρα μιας 30αρας και του ανήλικου εραστή της.

Τη σωτηρία των πρωταγωνιστών -κυρίως από τους κρυφούς τους πόθους- πραγματεύεται το καταπληκτικό και εξαιρετικά πρωτότυπο μυθιστόρημα «Στο Νησί». Μια τριαντάχρονη γυναίκα και ένας μαθητής που έχει τα μισά της χρόνια βρίσκονται, κάτω από εντελώς αλλόκοτες συνθήκες, να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της επιβίωσης σε ένα έρημο νησί. Η ελληνοαμερικανικής καταγωγής συγγραφέας Τρέισι Γκάρβις Γκρέιβς παίζει με τις φαντασιώσεις του αναγνώστη: Και, ναι, οι δύο ήρωες του μυθιστορήματός της θα ερωτευτούν ο ένας τον άλλον, μόνο που αυτό δεν θα είναι το φινάλε, αλλά η εκκίνηση της μεγάλης περιπέτειάς τους. Διότι, εκτός από την ακατανίκητη ερωτική έλξη, τις ιδιαίτερες συνθήκες της απομόνωσης από τον κόσμο και την καθιερωμένη ηθική, υπάρχει πλήθος κινδύνων που απειλούν τους δύο εραστές με έξωση από τον μικρό τους παράδεισο. Και οι περισσότεροι, οι πιο σοβαροί από αυτούς τους κινδύνους θα ξεπηδήσουν, όχι από το αφιλόξενο περιβάλλον του νησιού, αλλά μέσα από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Μην χάσετε λοιπόν εκτάκτως το Σάββατο το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Τρέισι Γκάρβις Γκρέιβς «Στο Νησί», που θα σας καθηλώσει.

 

Μην το χάσετε!









3. Τον ολοκαίνουριο δίσκο του Πλούταρχου “Θέμα Χρόνου” με 12 τραγούδια, που ήδη έγιναν επιτυχίες,


 

Εκτάκτως το Σάββατο

 

Η πιο πρόσφατη συλλογή του Πλούταρχου

με 12 κορυφαία τραγούδια είναι στο Θέμα!

“ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ’’

Μόνο στην Έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

 

 

Η σπουδαία δισκογραφική δουλειά του λατρεμένου ερμηνευτή, με 12 κορυφαία τραγούδια. Αυτά που θέλει και αυτά που τραγουδάει όλη η Ελλάδα σήμερα -με τη μοναδική φωνή του Πλούταρχου.

Η τελειοθηρία και το πάθος του Γιάννη Πλούταρχου για το τραγούδι είναι γνωστά. Και αυτά ακριβώς τα στοιχεία επιβεβαιώνονται πλήρως, πιο πειστικά από ποτέ, με την τελευταία του συλλογή, το πολυαγαπημένο CD «Θέμα Χρόνου». Προϊόν της συνεργασίας του Πλούταρχου με τον εξαίρετο Φοίβο, τον άνθρωπο που έχει γράψει περισσότερα σουξέ από όσα μπορεί ο ίδιος (ή οποιοσδήποτε) να θυμηθεί, το CD είναι μια πολύπλευρη κατάθεση ψυχή και ταλέντου. Κορυφαίοι στιχουργοί όπως Ελένη Γιαννατσούλια και ο Ισαάκ Σούσης υπογράφουν τα λόγια που αποδίδει ο Πλούταρχος όπως μόνο αυτός ξέρει, ενώ κομμάτια όπως το «Μια Καλησπέρα» αλλά και το ομότιτλο «Θέμα Χρόνου», κατέκτησαν αμέσως το κοινό και αγαπήθηκαν -όπως και ολόκληρο το CD- με μανία.

 

Μόνο στην Έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

 

 

Μην το χάσετε!














4. Την τολμηρή ερωτική ταινία “Ιδιαίτερες αδυναμίες”, που δεν πρέπει να χάσετε,

Θέλεις μία τολμηρή ερωτική ταινία;

Έχεις ΘΕΜΑ!

Εκτάκτως το Σάββατο

“Ιδιαίτερες αδυναμίες”

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Η τολμηρή ερωτική ταινία «Ιδιαίτερες αδυναμίες» εκτάκτως το Σάββατο με το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Γύρω από τον απαγορευμένο έρωτα δύο ώριμων γυναικών που η καθεμιά τους κοιμάται με τον γιο της άλλης ξετυλίγεται η ιστορία μιας ταινίας που αγγίζει «ακατάλληλα» σημεία.

Ευαίσθητη αλλά και προκλητική είναι η σκηνοθετική ματιά της Αν Φοντέν, καθώς χειρίζεται αριστοτεχνικά τα εκρηκτικά συστατικά του σεναρίου για τις «Ιδιαίτερες αδυναμίες». Η ιστορία αφορά σε μια σπάνια και πολύ στενή φιλία ανάμεσα σε δύο γυναίκες, οι οποίες μεγάλωσαν μαζί. Γνωρίζονται και συνδέονται από την περίοδο της εφηβείας τους και εξακολουθούν να παραμένουν «κολλητές» τη στιγμή που τους συναντά ο φακός, όταν δηλαδή είναι πια ώριμες μητέρες. Ωστόσο, η μεταξύ τους σχέση δεν θα σταθεί ικανή να χαλιναγωγήσει το ερωτικό πάθος που αναπτύσσουν ταυτόχρονα: Καθεμιά τους συνάπτει ερωτικό δεσμό με τον γιο της άλλης. Παράδοξη, ανοίκεια, στα ακραία όρια της ηθικής, αυτή η διασταύρωση των ενστίκτων θα σαρώσει σαν θύελλα τις δύο γυναίκες -αλλά και ολόκληρο τον μικρόκοσμό τους. Μια πρωτότυπη, συγκλονιστική ταινία, η οποία βασίζεται στην στην ομώνυμη νουβέλα της φεμινίστριας συγγραφέως Ντόρις Λέσινγκ, στην οποίαν είχε απονεμηθεί το Νόμπελ λογοτεχνίας το 2007.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Μην τo χάσετε!






5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την κορυφαία stand up comedy των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα κουπόνι!

Εκτάκτως το Σάββατο

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για την μοναδική παράσταση

“ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 10 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Με το κουπόνι του Σαββάτου 29 Απριλίου αγοράστε ένα εισιτήριο για τη μεγαλύτερη STAND UP COMEDY και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  • ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY”

Εκτάκτως το Σάββατο λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Τρίτη 2 Μαίου έως και την Πέμπτη 4 Μαίου 2017, για να κάνετε την κράτησή σας για την μία και μοναδική παράσταση  της Δευτέρας 8/5.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

  • Θέατρο ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ - “ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY»

Ο Σίλας Σεραφείμ στο Μικρό Παλλάς!

Μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις του την προηγούμενη σεζόν και την επιτυχημένη περιοδεία του σε Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Λονδίνο, ο αγαπημένος stand up comedian, ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Παλλάς για μία και μοναδική βραδιά, τη Δευτέρα 8 Μαίου, στις 21:00, με την παράσταση «ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY» για να αποχαιρετήσει οριστικά τα κείμενα μίας εικοσαετίας που μας έκαναν να γελάσουμε και να τον χειροκροτήσουμε. Εκείνο το βράδυ, θα σηματοδοτήσει και την αρχή της συνεργασίας του, από το ερχόμενο φθινόπωρο, με τα Αθηναϊκά Θέατρα.

Γιατί όμως αυτή η stand up comedy ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου; Οι πιθανές εξηγήσεις – όπως λέει και ο Σίλας – ακολουθούν πιο κάτω:

ΕΠΕΙΔΗ το μέγεθος των τόκων που πληρώνουμε έξω, είναι ευθέως ανάλογο με το μέγεθος των στόκων που ψηφίζουμε μέσα,

ΕΠΕΙΔΗ θα ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές, μεταξύ αυτών που αγαπούν να εφαρμόζουν το μνημόνιο κι αυτών που μισούν να εφαρμόσουν το μνημόνιο,

ΕΠΕΙΔΗ όσους αγαπούν τις σβάστικες, τον Χίτλερ, τη βία και τον ρατσισμό, δεν είναι λόγος για να τους συκοφαντούμε και να τους χαρακτηρίζουμε ναζί,

ΕΠΕΙΔΗ ο Θεός σε φτιάχνει με αδυναμίες και μετά σε τιμωρεί που τις ικανοποιείς,

ΕΠΕΙΔΗ το σεξ, είναι μια εξάρτηση που θεραπεύεται με το γάμο,

ΕΠΕΙΔΗ το χιούμορ είναι μια μασκαρεμένη αλήθεια,

Κι ΕΠΕΙΔΗ τα μόνα όρια της σάτιρας ορίζονται από την ευστοχία της !!!!

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.






6. Τις πλέον απαραίτητες γαστρεντερολογικές εξετάσεις για όλους σε προνομιακή τιμή σε ένα από τα μεγαλύτερα θεραπευτήρια της Ευρώπης,

                                           

Εκτάκτως το Σάββατο

το Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital

προσφέρουν

τις βασικές ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σε ειδική τιμή

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

  • Γαστροσκόπηση μόνο με 48 €   ή/και
  • Κολονοσκόπηση μόνο με 95 €

 

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 29  Απριλίου, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλους τους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος βασικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Απριλίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε τις πλέον απαραίτητες εξετάσεις :

ü  Γαστροσκόπηση με 48 ευρώ ή/και

ü  Κολονοσκόπηση με 95 ευρώ

 

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

 

ü  Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

ü  Καλέστε στο 210-4809391, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.

 

Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και τις δύο παραπάνω εξετάσεις.

Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωρεάν Προγράμματα Πρόληψης, γίνετε μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Metropolitan Hospital: www.metropolitan-hospital-connect.gr






7. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε!

Ένα περιοδικό γαστρονομίας-μαγειρικής και ένα για τους stars :

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

  • Το νέο τεύχος του Olive

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο

το Olive Μαίου

είναι στο Θέμα!

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Πέντε διάσημοι σεφ όπως η Ελένη Ψυχούλη, η Ντίνα Νικολάου, ο Ανδρέας Λαγός,  η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».

To olive Μαίου φοράει ανοιξιάτικα!

  • Γεμίζει το καλάθι του με συνταγές από όλο τον κόσμο και σας πάει πικ νικ.
  • Δεν έχει καρδιά αλλά αγκινάρα, αλλά ξέρει όλα τα μυστικά της και την μαγειρεύει μοναδικά.
  • Ξέρει πώς να διαλέξει, να καθαρίσει και να φτιάξει τα σπαράγγια.
  • Παντρεύει τα όσπρια με λαχανικά σε πεντανόστιμα πιάτα.
  • Σας χορταίνει με δροσερές ρυζοσαλάτες.
  • Σας μαθαίνει τα μυστικά της φέτας μαγειρεύοντάς την νόστιμα κι απλά.
  • Κάνει τα τυριά να λιώνουν για χάρη σας.
  • Μονομαχεί με φράουλες και σοκολάτα και …
  • Φτιάχνει γλυκάκια και κοκτέιλ με την νικήτρια φράουλα!

Πού αλλού;

Μόνο στο Θέμα!!

Μην το χάσετε!

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)





  • Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.


Μην το χάσετε!







Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Την τολμηρή ερωτική ταινία “Ιδιαίτερες αδυναμίες”, που δεν πρέπει να χάσετε,

Θέλεις μία τολμηρή ερωτική ταινία;

Έχεις ΘΕΜΑ!

Εκτάκτως το Σάββατο

“Ιδιαίτερες αδυναμίες”

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Η τολμηρή ερωτική ταινία «Ιδιαίτερες αδυναμίες» εκτάκτως το Σάββατο με το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Γύρω από τον απαγορευμένο έρωτα δύο ώριμων γυναικών που η καθεμιά τους κοιμάται με τον γιο της άλλης ξετυλίγεται η ιστορία μιας ταινίας που αγγίζει «ακατάλληλα» σημεία.

Ευαίσθητη αλλά και προκλητική είναι η σκηνοθετική ματιά της Αν Φοντέν, καθώς χειρίζεται αριστοτεχνικά τα εκρηκτικά συστατικά του σεναρίου για τις «Ιδιαίτερες αδυναμίες». Η ιστορία αφορά σε μια σπάνια και πολύ στενή φιλία ανάμεσα σε δύο γυναίκες, οι οποίες μεγάλωσαν μαζί. Γνωρίζονται και συνδέονται από την περίοδο της εφηβείας τους και εξακολουθούν να παραμένουν «κολλητές» τη στιγμή που τους συναντά ο φακός, όταν δηλαδή είναι πια ώριμες μητέρες. Ωστόσο, η μεταξύ τους σχέση δεν θα σταθεί ικανή να χαλιναγωγήσει το ερωτικό πάθος που αναπτύσσουν ταυτόχρονα: Καθεμιά τους συνάπτει ερωτικό δεσμό με τον γιο της άλλης. Παράδοξη, ανοίκεια, στα ακραία όρια της ηθικής, αυτή η διασταύρωση των ενστίκτων θα σαρώσει σαν θύελλα τις δύο γυναίκες -αλλά και ολόκληρο τον μικρόκοσμό τους. Μια πρωτότυπη, συγκλονιστική ταινία, η οποία βασίζεται στην στην ομώνυμη νουβέλα της φεμινίστριας συγγραφέως Ντόρις Λέσινγκ, στην οποίαν είχε απονεμηθεί το Νόμπελ λογοτεχνίας το 2007.

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Μην τo χάσετε!




 

3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την κορυφαία stand up comedy των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα κουπόνι!

Εκτάκτως το Σάββατο

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για την μοναδική παράσταση

“ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 10 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

Με το κουπόνι του Σαββάτου 29 Απριλίου αγοράστε ένα εισιτήριο για τη μεγαλύτερη STAND UP COMEDY και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  • ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY”

Εκτάκτως το Σάββατο λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Τρίτη 2 Μαίου έως και την Πέμπτη 4 Μαίου 2017, για να κάνετε την κράτησή σας για την μία και μοναδική παράσταση  της Δευτέρας 8/5.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

  • Θέατρο ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ - “ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY»

Ο Σίλας Σεραφείμ στο Μικρό Παλλάς!

Μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις του την προηγούμενη σεζόν και την επιτυχημένη περιοδεία του σε Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Λονδίνο, ο αγαπημένος stand up comedian, ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Παλλάς για μία και μοναδική βραδιά, τη Δευτέρα 8 Μαίου, στις 21:00, με την παράσταση «ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY» για να αποχαιρετήσει οριστικά τα κείμενα μίας εικοσαετίας που μας έκαναν να γελάσουμε και να τον χειροκροτήσουμε. Εκείνο το βράδυ, θα σηματοδοτήσει και την αρχή της συνεργασίας του, από το ερχόμενο φθινόπωρο, με τα Αθηναϊκά Θέατρα.

Γιατί όμως αυτή η stand up comedy ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου; Οι πιθανές εξηγήσεις – όπως λέει και ο Σίλας – ακολουθούν πιο κάτω:

ΕΠΕΙΔΗ το μέγεθος των τόκων που πληρώνουμε έξω, είναι ευθέως ανάλογο με το μέγεθος των στόκων που ψηφίζουμε μέσα,

ΕΠΕΙΔΗ θα ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές, μεταξύ αυτών που αγαπούν να εφαρμόζουν το μνημόνιο κι αυτών που μισούν να εφαρμόσουν το μνημόνιο,

ΕΠΕΙΔΗ όσους αγαπούν τις σβάστικες, τον Χίτλερ, τη βία και τον ρατσισμό, δεν είναι λόγος για να τους συκοφαντούμε και να τους χαρακτηρίζουμε ναζί,

ΕΠΕΙΔΗ ο Θεός σε φτιάχνει με αδυναμίες και μετά σε τιμωρεί που τις ικανοποιείς,

ΕΠΕΙΔΗ το σεξ, είναι μια εξάρτηση που θεραπεύεται με το γάμο,

ΕΠΕΙΔΗ το χιούμορ είναι μια μασκαρεμένη αλήθεια,

Κι ΕΠΕΙΔΗ τα μόνα όρια της σάτιρας ορίζονται από την ευστοχία της !!!!


Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.




4. Τις πλέον απαραίτητες γαστρεντερολογικές εξετάσεις για όλους σε προνομιακή τιμή σε ένα από τα μεγαλύτερα θεραπευτήρια της Ευρώπης,

 

Εκτάκτως το Σάββατο

το Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital

προσφέρουν

τις βασικές ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σε ειδική τιμή

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

  • Γαστροσκόπηση μόνο με 48 €   ή/και
  • Κολονοσκόπηση μόνο με 95 €

 

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

 

 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 29  Απριλίου, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλους τους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος βασικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Απριλίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε τις πλέον απαραίτητες εξετάσεις :

ü  Γαστροσκόπηση με 48 ευρώ ή/και

ü  Κολονοσκόπηση με 95 ευρώ

 

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

 

ü  Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

ü  Καλέστε στο 210-4809391, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.

 

Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και τις δύο παραπάνω εξετάσεις.

Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωρεάν Προγράμματα Πρόληψης, γίνετε μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Metropolitan Hospital: www.metropolitan-hospital-connect.gr






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης