«Όχι» στο ξεπούλημα της ΕΛΒΟ λένε οι εργαζόμενοι

«Όχι» στο ξεπούλημα της ΕΛΒΟ λένε οι εργαζόμενοι

Τονίζουν ότι «η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων πρέπει να παραμείνει στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ασφάλεια της χώρας, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και την διατήρηση των θέσεων εργασίας εκατοντάδων εργαζομένων»

«Όχι» στο ξεπούλημα της ΕΛΒΟ λένε οι εργαζόμενοι
Με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΛΒΟ, οι εργαζόμενοί της, χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την θέση της Κυβέρνησης για ξεπούλημα της ΕΛΒΟ και διάλυση της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας. Χθες δημοσιεύτηκε η διακήρυξη του διαγωνισμού για την πώλησή της. 

Τονίζουν δε ότι «η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων πρέπει να παραμείνει στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ασφάλεια της χώρας, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και την διατήρηση των θέσεων εργασίας εκατοντάδων εργαζομένων».

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ θα παλέψουμε με κάθε τρόπο για την ανατροπή της πολιτικής της Κυβέρνησης που εκτός από τις απολύσεις, φέρνει την διάλυση της αμυντικής ικανότητας της χώρας και την μεγαλύτερη εξάρτηση από ντόπιους και ξένους μονοπωλιακούς ομίλους.

Κλείσιμο
«ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΒΟ»

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΛΒΟ ανακοινώνει για την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017:
• 24ωρη Απεργία
• Συγκέντρωση στις 09:00 π.μ. στο δικαστικό μέγαρο και πορεία διαμαρτυρίας στο γραφείο του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης
• Στην πορεία θα συμμετέχουν και συνταξιούχοι πρώην εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ διεκδικώντας τις αποζημιώσεις που τους οφείλονται

Η Διοίκηση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης