Γκιουλέκας (ΝΔ): «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαξιώνει το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου»

Γκιουλέκας (ΝΔ): «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαξιώνει το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου»

Βαριές καταγγελίες από τον βουλευτή Θεσσαλονίκης - Εγκαλεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας (Ξανθό και Πολάκη) για διαγραφή του χρέους των 135 εκατ. ευρώ προς το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου εκ μέρους του ΕΟΠΥ  

Γκιουλέκας (ΝΔ): «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαξιώνει το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου»
Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος για τα θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, με αφορμή την απαξίωση από την κυβέρνηση ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου συσσωρεύονται και γιγαντώνονται. Οι Θεσσαλονικείς και οι Βορειοελλαδίτες θέτουν εύλογα ερωτήματα γιατί η Κυβέρνηση απαξιώνει το Νοσοκομείο αυτό, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, το οποίο καλύπτει το 50% περίπου της συνολικής δραστηριότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, οι κ. Ξάνθος και Πολάκης, μέσα στην βιασύνη τους να επιτεθούν εναντίον όσων ασκούν κριτική, ξέχασαν να μας απαντήσουν για την… ταμπακιέρα!
Απαρίθμησαν τα όσα θεωρούν επιτεύγματά τους οι αρμόδιοι Υπουργοί, αλλά δεν μας είπαν τίποτα για τα 135.000.000 ευρώ, τα οποία χρωστούσε ο ΕΟΠΥΥ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και τα οποία διέγραψαν εν μία νυκτί, όπως αναφέρεται στο σχετικό Φ.Ε.Κ. (38/Α/28-03-2017).
Κλείσιμο

Ας σταματήσουν επιτέλους οι αρμόδιοι Υπουργοί να ευλογούν τα γένια τους και ας δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης