Τιθορέα: Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με νταλίκα - Λαχτάρησαν οι επιβάτες

Τιθορέα: Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με νταλίκα - Λαχτάρησαν οι επιβάτες

Aπό τη σύγκρουση εκτροχιάστηκε η μηχανή της αμαξοστοιχίας 

Τιθορέα: Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με νταλίκα - Λαχτάρησαν οι επιβάτες
Με νταλίκα συγκρούστηκε αμαξοστοιχία Intercity του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Περίπου στις 7 το απόγευμα νταλίκα με τουρκικές πινακίδες, προσπάθησε να περάσει αφύλακτη διάβαση ένα χιλιόμετρο μετά το σταθμό της Τιθορέας, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω της η αμαξοστοιχία. 

Από την σύγκρουση δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ωστόσο εκτροχιάστηκε η μηχανή της αμαξοστοιχίας. Οι 300 επιβαίνοντες στο τρένο θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για Αθήνα με λεωφορεία του ΟΣΕ.

Κλείσιμο

Η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης, στο τμήμα μεταξύ Λειανοκλαδίου και Τιθορέας διακόπηκε προσωρινά.
Οι 300 επιβάτες της αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη Αθήνα μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο σταθμό της Τιθορέας και από εκεί θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλη αμαξοστοιχία, καθώς η μηχανή της αμαξοστοιχίας μετά τη σύγκρουση βρέθηκε εκτός τροχιάς και πιθανότητα υπήρξε στρέβλωση της γραμμής η οποία θα ελεγχθεί.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τους επιβάτες που ξεκινούν από την Αθήνα από απόψε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ή αντίστροφα από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, θα γίνεται μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Λιανοκλαδίου - Τιθορέας με πιθανή πολύωρη καθυστέρηση, έως ότου αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής από τα συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.
Σημειώνεται ότι στο τμήμα αυτό της σιδηροδρομικής γραμμής όπου σημειώθηκε η σύγκρουση η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης