Νεαροί διακινούσαν χασίς σε Ηράκλειο και Χαλκιδική

Νεαροί διακινούσαν χασίς σε Ηράκλειο και Χαλκιδική

Ο 22χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

Νεαροί διακινούσαν χασίς σε Ηράκλειο και Χαλκιδική
Αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός νεαρού Έλληνα στο Ηράκλειο έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών και σε ένα από τα δωμάτια ανακάλυψαν το παράνομο εμπόρευμά του.

Συγκεκριμένα, βρήκαν 252 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας που πιστοποιούσε την διακίνηση. Ο 22χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του και κατασχέθηκαν και 400 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση  του χασίς.

Σε περιοχή της Χαλκιδικής, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου  έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός νεαρού Αλβανού και ανακάλυψαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 43,8 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τέσσερα φυσίγγια πολεμικού πολυβόλου και ένα πτυσσόμενο κλομπ. Ο 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης