Διέρρηξε τέσσερις φορές την ίδια αγροικία στο Ηράκλειο

Διέρρηξε τέσσερις φορές την ίδια αγροικία στο Ηράκλειο

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συρροή

Διέρρηξε τέσσερις φορές την ίδια αγροικία στο Ηράκλειο
Εύκολο στόχο φαίνεται πως είχε βρει την αγροικία ενός 84χρονου στην κοινότητα Μπιτζαριανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος ένας 43χρονος Έλληνας, ο οποίος την διέρρηξε τέσσερις φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με τελευταία την περασμένη Πέμπτη!

Σε αυτή την «επίσκεψή» του, ο δράστης έκλεψε ένα μεταλλικό δοχείο. Όμως, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καστελίου που ειδοποιήθηκαν για την κλοπή, βρέθηκαν γρήγορα στα ίχνη του και τον συνέλαβαν. Στο σπίτι του και σε αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιεί, όπου έκαναν έρευνα, βρήκαν αντικείμενα τα οποία επίσης είχαν κλαπεί από την ίδια αγροικία και τα επέστρεψαν στον 84χρονο.

Όπως αποδείχθηκε, ο 43χρονος ήταν ο δράστης και των προηγούμενων τριών διαρρήξεων στην αγροικία του ηλικιωμένου! Στην πρώτη από αυτές, είχε κλέψει μετρητά ύψους 3.000 ευρώ, στην δεύτερη διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 5.600 ευρώ και στην τρίτη 150 κιλά ελαιόλαδο! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συρροή και οι αστυνομικοί ερευνούν αν είχε «χτυπήσει» και άλλες ιδιοκτησίες στην περιοχή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης