Μετέφεραν 120 κιλά χασίς στην Άρτα και 37 στα Ιωάννινα

Μετέφεραν 120 κιλά χασίς στην Άρτα και 37 στα Ιωάννινα

Το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης και το είχε μισθώσει ένας 40χρονος Έλληνας

Μετέφεραν 120 κιλά χασίς στην Άρτα και 37 στα Ιωάννινα
Αξιόπιστες ήταν οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Άρτας και των Ιωαννίνων για την επικείμενη μεταφορά δυο μεγάλων φορτίων χασίς αλβανικής προέλευσης με Ι.Χ. αυτοκίνητα. Έτσι, οργανώθηκαν άμεσα επιχειρήσεις στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Αντιρρίου και στην Ελεούσα Ιωαννίνων.

Στο ύψος του Κομποτίου Άρτας, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 29χρονος Αλβανός και διαπίστωσαν ότι το πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα, ακόμη και η θέση του συνοδηγού (!), ήταν γεμάτα με 27 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 119 κιλών και 300 γραμμαρίων! Το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης και το είχε μισθώσει ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος αναζητείται. Ο 29χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Τροχαίας και της Ασφάλειας καταδίωκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο και το ακινητοποιούσαν στην Ελεούσα Ιωαννίνων. Ο 45χρονος Έλληνας οδηγός συνελήφθη και στον χώρο των αποσκευών βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 14 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 36 κιλών και 750 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ου του άσκησε δίωξη για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε μαζί με 250 ευρώ και ένα κινητό που είχε πάνω του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης