Ηράκλειο: Δεκαοκτώ ημέρες αγωνίας για τον 54χρονο Κρητικό επιχειρηματία

Ηράκλειο: Δεκαοκτώ ημέρες αγωνίας για τον 54χρονο Κρητικό επιχειρηματία

Θα τραβήξει κι άλλο χρονικά η απελευθέρωσή του - «Αναβαθμισμένη επιχειρησιακά» η απαγωγή

Ηράκλειο: Δεκαοκτώ ημέρες αγωνίας για τον 54χρονο Κρητικό επιχειρηματία
Δεκαοχτώ ημέρες αγωνίας συμπληρώνονται σήμερα από την απαγωγή του 54χρονου Κρητικού επιχειρηματία και εκ των πραγμάτων μάλλον επιβεβαιώνονται εκείνοι που εξ αρχής εκτιμούσαν ότι η απελευθέρωση του θα …τραβήξει χρονικά, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της συγκεκριμένης περίπτωσης. 

Δεδομένα που την καθιστούν ιδιαίτερη ή ενδεχομένως και δυσκολότερη σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις απαγωγών στην Ελλάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της. 

Μπορεί να υπάρχουν ομοιότητες με την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου ή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση εκείνοι που κρύβονται πίσω από την απαγωγή του 54χρονου έχουν εξελίξει την… στρατηγική τους, έχουν αναβαθμίσει τις…απαιτήσεις τους και τον τρόπο επικοινωνίας τους. 
Από την άλλη -και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να πειστούν οι απαγωγείς- θα πρέπει να υπάρχει και μία ρεαλιστική προσέγγιση στην υπόθεση. 
Κλείσιμο

Όλες αυτές τις ημέρες άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση σε 24ωρη βάση. Κάποιες ημέρες υπάρχει «κινητικότητα» , άλλες πάλι επικρατεί «σιγή ιχθύος». Όλο αυτό, όπως είναι φυσικό, δημιουργεί άγχος, αγωνία, νευρικότητα, κόπωση, όμως υπάρχει η πίστη ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.


ΠΗΓΗ: cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης