Ούτε την Τετάρτη θα διεξαχθούν πλειστηριασμοί κατοικιών

Ούτε την Τετάρτη θα διεξαχθούν πλειστηριασμοί κατοικιών

Κατ’ εξαίρεση, θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησο­μένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντο­νιστικής επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος

Ούτε την Τετάρτη θα διεξαχθούν πλειστηριασμοί κατοικιών
Συνεχίζεται η μη  διεξαγωγή πανελλαδικά των πλειστηριασμών κάθε εβδομάδα. Έτσι στο πλαίσιο αυτό και την Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017,  η συντονιστική   επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη – φυσικού προσώπου.
         
Όμως, κατ’ εξαίρεση, θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησο­μένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντο­νιστικής επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής.
         
Τέλος, η συντονιστική επιτροπή συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος θα συνέλθει  άμεσα με σκοπό να επανεκτιμήσει τη διαμορφωθείσα κατάσταση και να επανακαθορίσει τη στάση της Ελληνικής συμβολαιογραφίας  αναφορικά με το ζήτημα της διενέργειας πλειστηριασμών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης