Καταδίκη για το γαμπρό που κυνηγούσε με τσεκούρια την πεθερά

Καταδίκη για το γαμπρό που κυνηγούσε με τσεκούρια την πεθερά

Ωστόσο, του χορηγήθηκε τριετής αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος μετά την έφεση που άσκησε

Καταδίκη για το γαμπρό που κυνηγούσε με τσεκούρια την πεθερά
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ήταν η “καμπάνα” που έριξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 40χρονο που επιτέθηκε με δύο τσεκούρια στην 61χρονη πεθερά του στο Τρίκερι Μαγνησίας!

Ωστόσο, του χορηγήθηκε τριετής αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος μετά την έφεση που άσκησε. Το περίεργο είναι ότι το άγριο σκηνικό που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και οδήγησε στην σύλληψη του 40χρονου από αστυνομικούς του τμήματος Μηλεών, έγινε για δύο… λουκάνικα που η πεθερά αντιλήφθηκε ότι ο δράστης  είχε πετάξει από το μπαλκόνι του σπιτιού για να ταΐσει τις γάτες!

Η παρατήρηση που του έκανε επειδή πέταξε το φαγητό, έκανε τον γαμπρό της πυρ και μανία! Όπως κατέθεσε με λυγμούς στο δικαστήριο η 61χρονη, αν δεν επενέβαινε η κόρη της ο 40χρονος θα την είχε τραυματίσει σοβαρά. Όπως είπε, την γρονθοκόπησε δύο φορές και, όταν εκείνη κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο, έσπασε την πόρτα με κλωτσιές και άρχισε να την κυνηγάει κραδαίνοντας δύο τσεκούρια! Όμως, παραπάτησε και του έπεσαν από τα χέρια κι έτσι κατάφερε να ξεφύγει! 

Κλείσιμο
Στην απολογία του ο δράστης δεν αρνήθηκε όσα του καταμαρτυρούσε η πεθερά του, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι «θόλωσε» επειδή, χωρίς να υπάρχει λόγος σοβαρός,άρχισε να του φωνάζει ζητώντας εξηγήσεις που πέταξε τα λουκάνικα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης