Μαφιόζικη δολοφονία στην Κύπρο

Μαφιόζικη δολοφονία στην Κύπρο

Όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές πρόκειται για δολοφονία που εντάσσεται στον πόλεμο μεταξύ ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος 

Μαφιόζικη δολοφονία στην Κύπρο
Νεκρός από πυρά αυτομάτων όπλων έπεσε λίγο μετά τις 9 σε χωριό της Λεμεσού της Κύπρου ο «επιχειρηματίας» Άντρος Ροδοθέου. Όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές πρόκειται για δολοφονία που εντάσσεται στον πόλεμο μεταξύ ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος. Ο Ροδοθέου είχε κατονομαστεί ως εμπλεκόμενος στον πενταπλό και τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα, που είχαν ως στόχο την δολοφονία του «επιχειρηματία» Φάνου Καλοψιδιώτη.   

Σήμερα το κακουργιοδικείο καταδίκασε σε τέσσερις φορές ισόβια το στενό συνεργάτη του Ροδοθέου, Μάριο Χριστοδούλου ο οποίος παραδέχθηκε την οργάνωση του τετραπλού φόνου στις 23 Ιουνίου 2016 στην Αγία Νάπα. Ο Χριστοδούλου προσφέρθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας και να μιλήσει στην αστυνομία για τους ηθικούς αυτουργούς. Λίγες ώρες αργότερα ο Ροδοθέου έπεφτε νεκρός.

Είχε πάει το απόγευμα για να επισκεφθεί φίλο του στο χωριό Γεράσα της Λεμεσού. Μαζί του ήταν ακόμα δύο άτομα. Ο Ροδοθέου κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι για να πάει να βάλει μπακλαβά. Οι δράστες που ήταν ακροβολισμένοι έξω από το σπίτι, όταν το είδαν να περνάει από συρόμενη γυάλινη πόρτα έριξαν τρεις ριπές και τον σκότωσαν. Η Αστυνομία θεωρεί ότι ανοίγει νέος κύκλος αίματος με δολοφονίες μελών διαφόρων ομάδων του υποκόσμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης