Ο σκύλος της Δίωξης ξετρύπωσε το χασίς στην Κέρκυρα

Ο σκύλος της Δίωξης ξετρύπωσε το χασίς στην Κέρκυρα

Στα χέρια των Αρχών ο Αλβανός «εγκέφαλος» της σπείρας αλλά και δυο από τους τρεις Έλληνες που χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια»

Ο σκύλος της Δίωξης ξετρύπωσε το χασίς στην Κέρκυρα
Τον Αλβανό «εγκέφαλο» μιας σπείρας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς στην Κέρκυρα, αλλά και δυο από τους τρεις Έλληνες που χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια», έβαλαν στο χέρι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών με την βοήθεια του σκύλου ανιχνευτή που ανακάλυψε το παράνομο εμπόρευμά τους.

Κατά τη διάρκεια των αλλεπάλληλων ερευνών, ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε τις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 602 γραμμαρίων, ενώ οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχαν χωρίς άδεια οι δράστες και μία μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν για την διανομή των ναρκωτικών.

Ως αρχηγός της σπείρας φέρεται ένας 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη μαζί με τους δύο Έλληνες συνεργούς του ηλικίας 29 και 28 χρόνων, ενώ αναζητούνται ακόμη ένας 25χρονος Αλβανός και ένας 19χρονος Έλληνας. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για σύσταση συμμορίας, διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης