Με την Εξεταστική για την Υγεία κλείνει τις εργασίες της για το Πάσχα η Βουλή

Με την Εξεταστική για την Υγεία κλείνει τις εργασίες της για το Πάσχα η Βουλή

Η ΝΔ έχει ζητήσει να μεταφερθεί η συζήτηση για τη διερεύνηση των υποθέσεων στο χώρο της Υγείας την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Μεγάλη Τετάρτη - Μεγάλη Τρίτη και η ψήφιση των δασικών χαρτών 

Με την Εξεταστική για την Υγεία κλείνει τις εργασίες της για το Πάσχα η Βουλή
Την Μεγάλη Τρίτη αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργασίες της η Ολομέλεια της Βουλής
καθώς η διαπραγμάτευση βρίσκεται στον «αέρα» και τα όποια μέτρα απαιτηθούν για να ολοκληρωθεί μεταφέρονται για μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό την Μεγάλη Δευτέρα και το πρωί της Μεγάλης Τρίτης θα συζητηθεί στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες.

Κλείσιμο
Το κείμενο έχει ήδη κατατεθεί στην Βουλή και θα ακολουθήσει επείγουσα διαδικασία.

Την Μεγάλη Τρίτη και σε μια συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί η πρόταση των 153 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα ερευνήσει υποθέσεις στον χώρο της Υγείας από το 1997 εως το 2014 όπως φαρμακευτικές προμήθειες, ΚΕΕΛΠΝΟ, Ερρίκος Ντυνάν κ.α. Η ΝΔ έχει ζητήσει να μεταφερθεί η συζήτηση την επόμενη ημέρα για να μπορέσει να παραστεί ο κ.
Κυριάκος Μητσοτάκης και αναμένεται η απάντηση από το προεδρείο του κοινοβουλίου.

Η Ολομέλεια θα λειτουργήσει και πάλι την Πέμπτη του Πάσχα 20.4 ενώ το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών θα συζητηθεί στις  25 και 26 Απριλίου.


Να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Καμμένου (ΑΝΕΛ) αύριο θα υπάρξει ενημέρωση της ΚΟ των ΑΝΕΛ απο τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας Φώτη Κουρμούση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης